Казусът с продажбата на ЧЕЗ е най-големият проблем, с който

...
Казусът с продажбата на ЧЕЗ е най-големият проблем, с който
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Казусът с продажбата на ЧЕЗ е най-големият проблем, с който правителството се е сблъсквало


Казусът с продажбата на ЧЕЗ е най-големият проблем, с който държавното управление се е сблъсквало до този миг. Това акцентира в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " Евелина Славкова, анализатор от " Тренд “:

" Това, което следим, е една перманентна обстановка на непрекъснати дребни и по-големи кавги. Всъщност обстановката с ЧЕЗ е може би този скандал, който е от максимален мащаб. Има една доста елементарна причина и това е, че българинът схваща от този проблем. Българинът схваща, когато се приказва за нещо, което е обвързвано с вода, с ток, тематики, които са свързани с неговото всекидневие. Ситуацията с ЧЕЗ няма да докара до събаряне на държавното управление, тъй като в нито един миг не се е говорело за увеличение цената на тока, което да възбуди някакъв тип гневно публично неодобрение ".

Българска социалистическа партия се пробва сега да разсънва в обществото прилика с всеобщите митинги от 2013 година след проблемите със сметките за ток, които в действителност доведоха до събаряне на държавното управление на Борисов, добави Славкова:

" Моето мнение е, че няма по какъв начин да търсим прилика сред тези две обстановки и не мисля, че ще има сериозна бурна реакция в обществото в тази посока. Българска социалистическа партия се пробва посредством този митинг да приказва освен за ЧЕЗ, а за всички неща – от " Суджукгейт “ до Истанбулската спогодба ".
Цялото изявление с Евелина Славкова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР