Казусът с Одион Игало и оставането му в Манчестър Юнайтед

...
Казусът с Одион Игало и оставането му в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Бербатов с призив за промяна на правилата за футболистите под наем

Казусът с Одион Игало и оставането му в Манчестър Юнайтед накара Димитър Бербатов да призове за смяна на правилника, в случай че фактически нападателят напусне „ алените дяволи “ през тази седмица.

Както е известно, Игало мина през зимата чартърен в Юнайтед от Шанхай Шенхуа. Наемът обаче изтича в идващите дни, защото по това време сезонът в Англия трябваше да е завършил. Коронавирусът обаче тотално разбърка календара и вследствие на всичко това „ алените дяволи “ най-вероятно ще останат без Игало в оставащите си 9 мача в шампионата, както и дуелите в Лига Европа и ФА Къп.

До момента нападателят има 4 гола в 8 мача за Юнайтед и съгласно Бербатов раздялата с него би била проблем. „ Изглежда, че Игало ще се върне в Китай, само че се надявам, че за положителното на Юнайтед те ще съумеят да удължат договора “, показа българинът. „ Той го заслужава, оправи се отлично в Юнайтед и изненада доста хора с това по какъв начин игра в този къс интервал. Сигурен съм, че желае да остане, само че в този момент би трябвало двата тима да се схванат, само че е въпрос и на пари, защото те ще му предложат доста. Ако остане, ще вкара голове, сигурен съм. В дребния интервал, в който игра, той игра вярно и игра добре със съотборниците си. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР