Казусът с изчезналата Елена и двете ѝ деца в Турция

...
Казусът с изчезналата Елена и двете ѝ деца в Турция
Коментари Харесай

МВР: Изчезналата Елена и децата ѝ са открити, но не в Турция

Казусът с изчезналата Елена и двете ѝ деца в Турция стартира да се разплита. В края на август бащата Станислав Станев сигнализра за случая посредством обява в профила му във фейсбук. 

Tribune потърси информация от Министерство на външните работи, откъдето ни дадоха отговор, че в контакт с бащата и спомагат за намиране на околните му

„ Генералното консулство на Република България в Истанбул е в контакт с господин Станев и оказва подпомагане в границите на своите пълномощия през цялото време на проблема. Установен е контакт и с Генерално консулство на Беларус в Истанбул, чиято гражданка е брачната половинка на господин Станев. Министерството на външните работи и Генералното консулство на Република България в Истанбул ще продължат да спомагат в границите на своите пълномощия в процеса на изясняване на проблема и за обезпечаване на безвредно завръщане на децата в България “.

Елена и децата ѝ са били оповестени за интернационално търсене и са се водели безследно изчезнали. Били са открити на територията на друга страна, само че не са в Турция, обясниха от Министерство на вътрешните работи за " 24 часа ".

От вътрешното министерство прецизират, че дамата е жива и здрава. Дъщеря ѝ Сияна и синът ѝ Кристиян също са с нея. „ Тя има право да резервира местонахождението си все още “, настояват още от Министерство на вътрешните работи.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР