Казус има и ще се опитаме да го разрешим. Няма

...
Казус има и ще се опитаме да го разрешим. Няма
Коментари Харесай

Павел Колев: Левски не заслужава това, което му се случва

Казус има и ще се опитаме да го разгадаем. Няма връзка сега с Васил Божков - търсих го. В момента няма да предприемем никакъв ход, ние не можем да разполагаме д акциите на клуба, те са прибрани в касата.
Това съобщи изпълнителният шеф на футболен клуб " Левски " Павел Колев откакто акциите на тима бяха занесени от журналиста Сашо Диков на стадион " Георги Аспарухов ".
По думите на Колев всички разновидности са вероятни сега и освен той а и цялата администрация на клуба продължава да си извършва отговорностите. Павел Колев не пожела да квалифицира дали обстановката е подигравателна за почитателите. Той въпреки всичко сподели, че " Левски " като клуб не заслужава това, което му се случва сега. В момента ние сме с вързани ръце и ефикасни дейности не можем да предприемем, разясни Павел Колев. Той акцентира, че въпросът със заплатите на играчите с остава. Колев сподели, че има концепция, само че няма да я показа сега.
Припомняме, че по-рано Сашо Диков се опита да съобщи акциите на тима на премиера Бойко Борисов, каквото бе волеизявлението на предприемача Васил Божков. Чрез спортния министър Красен Кралев и медийния си консултант Севделина Арнаудова обаче министър председателят отхвърли да одобри акциите на клуба.
Проследете сагата от днешния ден в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР