Казина и игрални зали да има само в хотелите с

...
Казина и игрални зали да има само в хотелите с
Коментари Харесай

Валери Симеонов подхвана и казината - само в курорти и 5-звездни хотели

Казина и игрални зали да има единствено в хотелите с категория " 5 звезди ", в националните курортни комплекси и обитаеми места, както и на не повече от 20 км от шосейните, железопътните, морските и речните гранични контролно-пропускателни пунктове.

Това оферират водачът на НФСБ Валери Симеонов и народните представители от групата в законопроект, импортиран в деловодството на Народното събрание през днешния ден като втора решителна стъпка за внезапно ограничение на хазартната взаимозависимост.

В техните претекстове е маркирана даже зависимостта към хазарта ::Хазартната взаимозависимост е поведенческа взаимозависимост, която се разграничава от зависимостите, свързани с субстанции като тютюн, алкохол, храна, опиати. При нея хората могат да стартират с задоволително залагане за развлечение и последователно да се пристрастят, до момента в който развият патологично разстройство. Хората, които страдат от хазартна взаимозависимост, може да изгубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в закононарушения (убийства, самоубийства, обири, грабежи, подправяне на чекове, злоупотреби, свързани с пари), с цел да си набират нужните суми пари за техния " табиет ".

Като идващ стадий в битката с хазартната взаимозависимост от НФСБ оферират
хазартни игри в казина и игрални зали да могат да се провеждат единствено в:

- Хотели с категория " 5 звезди "

- В националните курортни комплекси и обитаеми места, според приложение към закона ( " Албена ", " Златни пясъци ", " Св. св. Константин и Елена ", " Елените ", " Слънчев бряг ", " Дюни ", " Международен юношески център - Приморско ", " Пампорово ", " Боровец ", гр. Банско)

- В радиус на не повече от 20 км от шосейните, железопътните, морските и речните гранични контролно-пропускателни пунктове

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР