Казанова консумирал по 50 стриди на закуска, за да бъде

...
Казанова консумирал по 50 стриди на закуска, за да бъде
Коментари Харесай

Шокираща история за необичайни афродизиаци

Казанова консумирал по 50 стриди на закуска, с цел да бъде в отлична форма в спалнята. Не сме сигурни до каква степен са ефикасни описаните в публикацията афродизиаци, само че нищо не пречи да ви разкажем какво са пробвали хората по света и какво мислят, че прави работа, написа diana.bg.

През вековете и двата пола са търсили метод да подобрят половия си живот. В открити записи от древността се загатва за отвари, подобряващи сексуалността. Така да вземем за пример, корен от мандрагора е бил високо скъп от гърците и римляните за увеличение на половото предпочитание. Дори Питагор и Плиний са го загатнали в своите записи.

Жените в Древен Рим варили комбинации от билки, които били толкоз мощни, че криели заплаха за здравето. Поетът Лукреций ги описал като „ отвари, от които може да полудееш “. Дори могъщи императори попадали под ударите на тези подли жени-прелъстителки. Великият Калигула също е бил хвърлен в припадък в резултат на специфична запарка, приготвена от жена в опит да резервира неговата обвързаност. Императорът бил уверен, че морковите също усъвършенстват неговата полова мощност. В своите трудове гърците и римляните са записали името на тип орхидея наречена satyrion. Според легендите Херкулес се е възползвал от нейната мощност и се счита, че за една нощ е можел да обладае до 50 дами.

Древните гърци приготвяли специфичен самун, който бил във фалическа форма. Те вярвали, че това ще им даде повече геройство в любовта. Плодовете също били на респект. Гроздето и смокините са посочени за мощен афродизиак от гърците и римляните. През 16 век в Китай мъжете консумирали рог от носорог, тъй като считали, че това усъвършенства притока на кръв към половите органи на мъжа по време на секс. Как тъкмо са го приготвяли и са извличали неговите изгоди не се знае. Вече сме в 18 век, където един от най-големите любовници за всички времена – Казанова, консумирал по 50 стриди на закуска, с цел да бъде в отлична форма в спалнята. В наши дни се доверяваме на шоколада, мидите, боровинките, ядките и т. н. Въпреки това в някои култури имат странни способи за повишение на половото предпочитание.

Вижте някои от тях.

Кобра
В някои елементи на Азия тази смъртоносна змия освен се отглежда, само че се употребяват нейните кръв и месо за възстановяване на половата мощност. Месото даже се счита за деликатес, а кръвта постоянно се смесва с питиета, съдържащи алкохол.

Скротум
В някои култури се счита, че консумирането на скротум от елен или тигър покачва половата мощност.

Фугу
Фугу е причудлива риба, наричана още риба балон или риба таралеж. Въпреки че е считана за една от най-смъртоносните риби, тя е одобрявана и като храна, която усилва половата възбуденост. Разбира се тези риби би трябвало да бъдат приготвени от майстор-готвач, в противоположен случай могат да застрашат живота на консумиращия ги.

Балут
Балут е азиатски деликатес. Представлява оплодени яйца от патица, сварени в черупките си и посочени като натурална виагра.

Амбра
Интересно име за нещо, което ще провокира вашата гадност, само че покачва половата мощност. Амбра е восъчно вещество, което се получава от храносмилателния тракт на кашалота. В някои арабски текстове също го разказват като любовен стимулант. Амбра постоянно може да бъде открита във водите или на брега на Бразилия, Мадагаскар, Африка, Малдивите, Япония, Индия, Австралия и други, а в случай че скоро е била отделена, има доста мощна и неприятна миризма.

Морски краставици
Това са морски животни с издължена форма. Поради високата централизация на витамини и минерали, тези същества, които населяват морското дъно се считат за секс стимулант или най-малко в Китай.

Урина на павиан
В Зимбабве също са намерили метод да отстранен половите си проблеми. Местните хора приемали урина от павиан дружно с бира, която те си подготвят. Въпреки че ние не бихме пробвали тъкмо този тип афродизиак, локалните хора се кълнат в ефикасността на напитката с урина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР