Казаното от мен е извадено от контекста - то касае

...
Казаното от мен е извадено от контекста - то касае
Коментари Харесай

Вежди Рашидов ексклузивно за bTV: Изказването ми е извадено от контекста

Казаното от мен е извадено от подтекста - то касае американски публицист. Това изясни особено за bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов по отношение на коментара му в пленарна зала при включени микрофони и последвалия скандал.

„ Става дума за частен диалог с мой сътрудник, само че се оказа, че микрофоните са включени. Да поясня – това, което споделих, касае американски публицист. Ставаше дума, че американски актриси признаха след 15 години, че са били насилвани от богат човек “, изясни Рашидов.

Депутатът от ГЕРБ насочи нецензурни думи против жертвите на домашно принуждение

Според него всички са се хванали „ за една атрактивна дума “ и никой не е чул нищо за самия закон. „ Аз ще се извиня на хората, в случай че някой се е разпознал . Аз не визирах никого. Но постоянно мога да се извиня на българските майки и деца “, разясни още той.

Вежди Рашидов акцентира, че ние имаме закон, който обаче не се ползва. „ Не съм разрешил аз това момче да избяга, нито аз съм го пропуснал, да не бъде задържан “, разясни още той.

Извънредно се събира парламентарната им група

Според него избрани думи са извадени от подтекста и услужливо са употребявани против наго от избрани хора. „ Аз съм горделив човек – през днешния ден съм споделил, че ще си подам оставката и ще го направя. Не ми е първа фантазия да съм ръководител на комисията. Аз съм към този момент възрастен човек – имал съм всичко, почтено и почтено съм си правил работата “, сподели още той извънредно за bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР