Казано накратко – всички знаят кой е убиецът на Джани

...
Казано накратко – всички знаят кой е убиецът на Джани
Коментари Харесай

Кой уби Джани Версаче

Казано в резюме – всички знаят кой е килърът на Джани Версаче.

В ранната заран на 15 юли 1997 година, до момента в който великият дизайнер се завръща от необикновена за самия него разходка, той бива убит на стълбите пред имението му в Маями от Андрю Кънан. Версаче е петата и последна жертва на Кънан, който се самоубива осем дни по-късно.

Екипът на сериала American Crime Story обаче се е фокусирал не върху тези елементарни обстоятелства, а върху дълбочината на случката – върху това кой точно е Кънан, какъв е животът му преди петте убийства и какво в действителност го докарва таман до дома на Версаче през 1997г.

American Crime Story знаят по какъв начин да създадат нещата забавни.

Първият сезон на сериала от 2016 година се фокусираше върху процеса против О Джей Симпсън – още веднъж предостатъчно позната история, в която обаче има толкоз доста скрити детайлности и несъгласия, че в действителност е идеална основа за сериал.
 Сезон 2 на Сезон 2 на " American Crime Story ".
Вторият сезон носи подзаглавието The Assassination of Gianni Versace и значително е основан на книгата на американската журналистка Морийн Орт – Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U. S. History.

Въпреки че основателите на American Crime Story – Скот Алекзандър и Лари Каражевски не вземат участие в Сезон 2, той наподобява пъклен обещаващ.

Едгар Рамирес е в ролята на гениалния дизайнер, Пенелопе Крус – в тази на Донатела, а Дарън Крис има нелеката задача да показа интелигентния, комплициран и евентуално подлудял Андрю Кънан – изтънчен и манипулативен педераст, влюбен в света на богатите, на холивудските празненства, шикозни имения и висша мода.

Епизодите започват още на 17 януари 2018 година по FX и ще бъдат общо 10, чакаме най-хубавото от тях.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР