Казанлък. За пета поредна година Сдружение Бъдеще за децата, в

...
Казанлък. За пета поредна година Сдружение Бъдеще за децата, в
Коментари Харесай

За пета поредна година Сдружение “Бъдеще за децата” в Казанлък ще връчи своите годишни награди

Казанлък. За пета поредна година Сдружение „ Бъдеще за децата ”, в партньорство с Фондация „ Сийдър ” и с поддръжката на Община Казанлък ще връчи своите награди за общественици, жители, другари на детето, донори, компании и цивилен структури, подкрепили децата в потребност, сподели за Радио „ Фокус “ Мария Гинева, шеф на Сдружението. Тя разясни, че предложенията ще се одобряват до 28 май, като право на номинация имат всички организации работещи с деца - учебни заведения и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и обособени хора, които да опишат историята на положителния човек, подал ръка на дете или семейство в потребност.
Номинациите за премията за персони и организации могат да бъдат в няколко категории:
Обществена персона - с повсеместен принос за децата на Казанлък;
Бизнес с идея - развиване на корпоративни обществени стратегии и планове за децата на Казанлък;
Приятел на детето – доброволци, експерти - учители, специфични педагози, психолози, лекари, доброволци, дребен и междинен бизнес, институции, организации, публични персони в региона на културата и изкуството – хора, създали нещо значимо за нашите деца.
Предложенията ще бъдат прецизирани от специфична комисия, в която ще вземат участие представители на съдружие „ Бъдеще за децата ”, на Фондация „ Сийдър ” и Община Казанлък, доброволец, представител на медиите и едно дете.
Всеки член на комисията има право да даде своя глас за предпочетена от него кандидатура от категориите – „ Обществена персона ”, „ Приятел на детето ” и „ Бизнес с идея ”. Комисията ще избере и три истории, които ще получат годишната премия „ Бъдеще за децата 2018 ”.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР