Казанлък. Сдружение Бъдеще за децата“ организира за пета поредна година

...
Казанлък. Сдружение Бъдеще за децата“ организира за пета поредна година
Коментари Харесай

„Седмица на бащата“ организира за пета поредна година Сдружение „Бъдеще за децата“ в Казанлък

Казанлък. Сдружение „ Бъдеще за децата “ провежда за пета поредна година самодейността „ Седмицата на бащата “, сподели за Радио „ Фокус “ шефът на сдружението Мария Гинева. Тя акцентира, че тази година уредниците насочат обръщение за същинската връзка сред децата и техните родители посредством четенето дружно: „ Да четеш дружно със своето дете му вдъхва самонадеяност, помагайки му да се оправи в сложни обстановки, сближава те с него по несравним метод и стартира огромния диалог за полезностите и значимите неща в живота. “
В самодейностите могат да се включат с изключение на бащите и майките,дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци и други значими за децата мъже, на които още веднъж ще бъде обърнато особено внимание през Седмицата на бащата.
Сдружение „ Бъдеще за децата “ ще организира две начинания в границите на акцията, които ще дадат опция на всички участници да прекарат щастливи мигове със фамилията си, с другите татковци и с приятелите на детето си.
Първата е под надпис „ Играй с Приказки до безкрайност “. Инициативата ще се организира на 12-ти ноември в постройката на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии в града, с консуматори на услугите и на 14-ти ноември в Детска градина „ Еделвайс “ в Казанлък.
Втората самодейност е Facebook игра „ Любимите приказки на баща и батко “, която е предопределена за приятелите и почитателите на страницата на Сдружение „ Бъдеще за децата “ в обществената мрежа.
Под обявата със старта на играта всеки може да се включи с коментар, коя е неговата обичана приказка от дете, коя приказка най-вече обича да четете вкъщи с децата. В края на акцията „ Седмица на бащата “ екипът на Сдружението ще изтегли един, който ще получи подарък от уредниците.
„ „ Да бъдеш татко “ е национална акция, целяща да концентрира вниманието на обществото върху значимостта на бащината роля за пълноценното развиване на детето.

Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР