Казанлък. Със свой рекламен щанд Община Казанлък присъства на 10-ия

...
Казанлък. Със свой рекламен щанд Община Казанлък присъства на 10-ия
Коментари Харесай

Стара Загора: Община Казанлък участва в 10-ия Черноморски туристически форум

Казанлък. Със собствен рекламен щанд Община Казанлък участва на 10-ия Черноморски туристически конгрес, който се откри през днешния ден във Варна, оповестиха от пресцентъра на Общината . С разнообразни рекламни материали са показани най-големите събития от културния календар за 2018-та година в Долината на розите и на тракийските царе.
В рамките на три дни, в интервала 27 - 29 септември, в Двореца на културата и спорта във Варна се организира юбилейното издание на туристическата борса под мотото тази година " Местната еднаквост и световният туризъм “.
В програмата са планувани пленарни сесии и полемики по настоящи тематики, свързани с туризма в страната с присъединяване на представители от Министерство на туризма и туристическия отрасъл и общините от страната, както и интернационално присъединяване от посолствата на Република Виетнам, Азербайджан, Украйна и други
За община Казанлък това е второ следващо присъединяване, като миналогодишното бе отличено с Диплом за извънреден принос за развиването на България като целогодишна туристическа дестинация.
Организатори на форума са Община Варна, Варненската туристическа камара, със съдействието на Министерството на туризма.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР