Казанлък. С концерт-спектакъл Да намериш детелина с четири листа“ деца,

...
Казанлък. С концерт-спектакъл Да намериш детелина с четири листа“ деца,
Коментари Харесай

Казанлък: С концерт-спектакъл „Да намериш детелина с четири листа“ бе отбелязан десетгодишният юбилей на Държавна детска градина „Детелина“

Казанлък. С концерт-спектакъл „ Да намериш детелина с четири листа “ деца, посетители, учители и родители означиха 10-годишния празник на най-новото и модерно детско заведение в Казанлък – Държавна детска градина „ Детелина “ към Министерство на защитата, сподели за Радио „ Фокус ” шефът на детското заведение Григор Бошнаков.
Той разясни, че посетители на спектакъла са били изпълнителите от Представителния отбор на въоръжените сили към Националната гвардейска част - Снежина Темелкова – шеф на Ансамбъла и Таня Дупаринова – национална певица и солист, Цветелина Башкехайова с част от Фолклорен отбор „ Загоре “.
Поздравителни адреси за празника са получени от заместител министър – ръководителя по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов, от министъра на образованието Красимир Вълчев, от Галина Стоянова – кмет на Община Казанлък и други
Държавна детска градина „ Детелина “ към Министерство на защитата е открита публично през 2009 година на 1 юни. Детското заведение се намира във Военно формирование 22180 в Казанлък.
„ Тя е модел на новаторски практики в предучилищното обучение и образование, мощно респектиращо с динамичността в своето развиване като институция и предоставящо условия за потреблението на най-модерните интерактивни и мултимедийни технологии в образованието, възпитанието, общуването и играта на децата. За малко време детското заведение се утвърди, като една от най-хубавите и водещи просветителни институции в общината, притежаваща екип от професионално готови експерти ”, акцентира Григор Бошнаков.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР