Казанлък. Над 180 майстори, занаятчии и производители на етерични масла

...
Казанлък. Над 180 майстори, занаятчии и производители на етерични масла
Коментари Харесай

Казанлък: Над 180 майстори, занаятчии и производители на етерични масла ще участват в една от традиционните прояви във Фестивала на розата – „Улица на занаятите“

Казанлък. Над 180 майстори, занаятчии и производители на етерични масла са декларирали присъединяване в една от обичайните прояви във Фестивала на розата – „ Улица на занаятите “, сподели за Радио „ Фокус ” Сребра Касева, шеф – кабинет на кмета. Тя разясни, че рамките на базара ще бъдат изложени авторска бижутерия, декоративни карвинг свещи и разнообразни произведения от восък, керамични произведения, показани от обичайните школи на България. Ще бъдат пресъздадени, присъщи за българския обичай занаяти – тъкане, плъстене и други Улицата на занаятите “ ще бъде ситуирана в региона площад „ Севтополис “: край Лъвовата чешма, улиците „ Искра “, „ Отец Паисий “, „ Генерал Скобелев “ и площад „ КИАЦО “.
В „ Улица на занаятите 2019 “ ще вземат участие представители на всички майсторски и занаятчийски школи в страната. Щандоветени ще бъдат отворени до 2 юни.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР