Казанлък. На официална церемония в навечерието на 24 май –

...
Казанлък. На официална церемония в навечерието на 24 май –
Коментари Харесай

На официална церемония в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянска писменост в Казанлък бяха отличени педагози в класацията „Учител на годината 2019“

Казанлък. На публична гала в навечерието на 24 май – Деня на българската култура и просвета и на славянска книжовност в Казанлък бяха отличени педагози в класацията „ Учител на годината 2019 “, проведена от Община Казанлък, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” .
За втора поредна година Община Казанлък присъди оценки в три категории, всяка с три посоки, на учители, чиято професионална активност е обвързвана с развиването и издигане на престижа на специалността „ преподавател “ и на Община Казанлък през настоящата образователна година, в направленията предучилищно обучение, главно и приблизително обучение.
Наградите „ Учител на годината “ бяха връчени от кмета Галина Стоянова, ръководителя на Комисията по обучение в Общинския съвет Радиана Стефанова и зам.-председателя на Общинския съвет Владимир Чучумишев.
Кметът Галина Стоянова поздрави учителите с техния професионален празник, наблягайки, че образованието в Казанлък е на международно равнище и тя като кмет е спокойна за децата, които са бъдещето, тъй като то е поверено в сигурни ръце – на опитни, знаещи и можещи педагози. Кметът се обърна и към шефовете на учебни заведения, призвани да опазват благосъстоянието на образованието в лицето на учителите.
За „ Цялостен принос в областта на образованието “ наградите бяха връчени от заместник-кметът Лилия Цонкова. В категорията „ Млад и сполучлив кадър “ статуетките връчи ръководителят на Общински съвет - Казанлък Николай Златанов.
Община Казанлък дефинира още трима почтени преподаватели със специфични награди, връчени от ръководителя на комисията за номинациите – Сребра Касева.
В церемонията взеха присъединяване и Царица Роза 2019 Вероника Кънева и нейните подгласнички Стела Владева и Кристияна Митева.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР