Казанлък. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в проявите,

...
Казанлък. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в проявите,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 18 януари

Казанлък.
Министърът на защитата Красимир Каракачанов ще взе участие в деянията, отдадени на 130-ата годишнина от основаването на 23-и пехотен Шипченски полк.

***
София.
От 09.00 часа ще стартира пленарното съвещание на Народното събрание.

***
София./с. Горни Лозен.
От 09.30 часа в храм „ Св. Атанасий Велики “ Негово преосвещенство Белоградчишкият свещеник Поликарп ще оглави архиерейска света Литургия.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Българската асоциация за развиване на бизнес програмен продукт по отношение на рисковете от влизането в действие на Наредба Н18 за промяна на касовите апарати и софтуерите за продажба в настоящия ѝ тип и период до 1.04.2019 година

***
София.
От 11.00 часа в Дом „ Дълголетие “ ще се организира концерт на квартет на „ Симфониета „ София “
във връзка Бабинден.

***
София.
От 12.00 часа в Централния офис на Камарата на строителите в България ще се организира конференция, в която ще вземат участие изп. шеф на Камарата инж. Мирослав Мазнев и представители на пътностроителни компании, членове на Камарата.

***
София.
От 15.00 часа в Конферентната зала в СУ „ Св. Климент Охридски “ ще се организира лекцията „ Закуската с Митеран: 30 години по-късно “ с присъединяване на Артюр Делапорт, лауреат на премията на Института " Франсоа Митеран ".

***
София.
От 19.00 часа в салон „ Гурко “ 14 на Столичния куклен спектакъл ще се състои премиерата на „ Зимна приказка “.

***
Асеновград.
От 09.00 до 12.30 часа в зала 517 в постройката на Общината ще се организира кръводарителска акция.

***
Асеновград.
От 09.00 часа в храм „ Св. Атанасий ” Пловдивският митрополит Николай ще оглави Архиерейска света Литургия във връзка Атанасовден.

***
Асеновград.
От 12.00 часа пред паметника на ген. Дандевил ще се състои тържествена гала във връзка навършването на 141 години от Освобождението на града. Ще бъдат положени венци и цветя.

***
Благоевград.
От 17.00 часа в Градска художествена изложба ще бъде открита галерия на чешкия художник Петр Йедличка.

***
Бургас.
От 09.30 часа в спортна зала „ Никола Станчев ” в к-с „ Меден Рудник “ ще се състои благотворителен шампионат по футбол за подкрепяне на деца с ментални увреждания от учебно заведение „ Отец Паисий ” – Бургас.

***
Бургас.
От 11.00 часа ще заседава Регионалният щаб за битка с грип и остри респираторни болести в Бургас.

***
Бургас.
От 17.00 часа на басейн „ Парк Арена ОЗК “ ще се организира дуел по водна топка за мъже сред тимовете „ Черноморец “ и „ Локомотив НН “.

***
Бургас.
От 18.00 часа в държавна такса „ Адриана Будевска “ ще се състои фешън конгрес на фешън къща „ Диома “.

***
Варна.
От 09.00 часа в храм „ Св. Атанасий ” Варненският и Великопреславски митрополит Йоан ще отслужи празнична архиерейска св. Литургия.

***
Варна.
От 17.00 часа в храм „ Св. Атанасий “ ще бъде отслужена вечерня с петохлебие.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в ДКС „ Васил Левски “ ще се организира Тържествен концерт за 50-годишния празник на ОУ „ Св. Патриарх Евтимий “.

***
Велико Търново.
От 15.00 часа доброволци провеждат разчистване на региона към блокове 1 и 2 на студентските общежития.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в Клуб „ Хипстър “ ще се организира поетична вечер „ Силуети върху силуети “.

***
Видин.
От 17.30 часа в залата за изяви на отдел „ Заемна за възрастни ” в Регионална библиотека „ Михалаки Георгиев ” поетеса Симона Стойкова ще показа дебютната си стихосбирка „ Малка тишина ”.

***
Враца.
От 19.00 в камерната зала на ДКТ ще се играе постановката „ Безтегловната принцеса “.

***
Габрово.
От 11.00 часа в Ритуалната зала на Общината евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще показа първата българска обществена мрежа за села и градове – Selovoditel, чийто създател е точно той.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествена изложба – Добрич ще се организира работилница за въображение.

***
Добрич.
От 18.30 часа в концертна зала „ Добрич “ ще се състои концерт на Хилда Казасян, Васил Петров и квартет със симфоничния оркестър на Държавна опера-Русе „ С музиката на Вили “.

***
Добрич.
От 18.30 часа във фоайето на Младежкия център ще се организира самодейността „ Да поддържаме връзка действително, а не виртуално “ – настолни игри.

***
Казанлък.
От 12.00 часа пред Паметника на починалите казанлъшки войни в парк „ Розариум ” ще се организира церемониален протест.

***
Казанлък.
От 12.30 часа в Гарнизон Казанлък пред Паметната плоча на основателите на военния марш на 23 Пехотен Шепченски полк – „ Велик е нашия боец ” - подпоручик Константин Георгиев и запасни редови войник Михаил Шекерджиев, ще бъдат поднесени почести и цветя.

***
Казанлък.
От 13.00 часа в региона на Военно формирование Казанлък ще се състои разкриване на „ Стая на войнската бойна популярност и летопис ”. Ще бъдат поднесени цветя и пред войнишкия монумент на 9-а и 10-а Опълченски дружини.

***
Казанлък.
От 17.00 часа във Военния клуб ще се състои концерт-събрание, с присъединяване на Представителния отбор на Българската войска и посетители от казашкия московски отбор „ Славица ”.

***
Карлово.
От 11.30 часа в постройката на Община Карлово ще се организира конкурс „ Най-добро домашно вино “.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в читалище „ Братство ” ще се състои отбелязване на 136 години от рождението на композитора Тодор Наумов.

***
Кюстендил.
От 13.00 часа в Регионален исторически музей – Кюстендил ще се състои Фотоколажно ателие „ Освободителите на Кюстендил “.

***
Пазарджик.
От 09.00 часа в катедралния храм " Св. Богородица " Негово Преосвещенство Константийският свещеник Яков - викарий на Пловдивския митрополит и архиерейски наместник на Пазарджишка духовна околия ще оглави Архиерейска света Литургия.

***
Пазарджик.
От 10.30 часа ще се организира съвещание на Оперативния щаб за битка с грипа и острите респираторни болести, с цел да се реши дали да бъде оповестена грипна почивка за учениците.

***
Перник.
От 17.30 часа в Двореца на културата Перник ще бъдат показани книгите за живота и мъченичеството на свети Ефрем Нови Чудотворец. Автор на книгите е журналистът от Тв Европа Ангел Бончев.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция, асоциация „ Голям брат Голяма сестра - България ” ще показа план „ Порастваме дружно, финансиран с поддръжката на Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси ” и Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.

***
Русе.
От 15.00 до 17.00 часа в „ Зала I-ва “ на Община Русе евродепутатът Момчил Неков провежда полемика на тематика „ Африканска чума по свинете - предварителна защита и трендове в Европейски Съюз “.

***
Севлиево.
От 15.00 часа в в зала 300 на Общината евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще показа първата българска обществена мрежа за села и градове – Selovoditel, чийто създател е точно той.

***
Сливен.
От 11.00 часа на морената на пл. „ 17-ти януари “ в кв. „ Клуцохор “ ще се състои гала по отбелязване на 141 години от освобождението на Сливен от османско робство.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се организира обществено показване и разискване на план “Въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост в административната постройка на община Стара Загора ”.

***
Хасково.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция, общинското управление на Българска социалистическа партия - Хасково ще разяснява проектобюджета на общината за 2019 година

***
Чепеларе.
От 09.00 часа в храм „ Св. Атанасий Велики “ ще бъде отслужена света божествена Литургия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР