Казанлък. Коледарски групи от Розово, Кънчево, Шейново, Овощник, Ясеново, Габарево,

...
Казанлък. Коледарски групи от Розово, Кънчево, Шейново, Овощник, Ясеново, Габарево,
Коментари Харесай

Стара Загора: Коледарски групи от Казанлъшко, Калофер и Камено участват в Коледарския фестивал „Добре ми дошли, коледари“

Казанлък. Коледарски групи от Розово, Кънчево, Шейново, Овощник, Ясеново, Габарево, Калофер, Камено и учебно заведение „ Кулата “ вземат участие в обичайния Коледарски фестивал, който се организира в Казанлък под надпис „ Добре ми пристигнали, коледари “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ . Организатор на фестивала е Община Казанлък. „ Началото бе сложено наскоро, като задачата е това събитие да се случи в празничния 24 декември, в навечерието на Рождество Христово “, сподели Сребра Касева, шеф на кабинета на кмета.
След привършване на фестивала мотористи от мотоклуб „ Черните рози “, проведени от Петя Ангелинова и Стефан Пондев, ще раздадат дарове на деца на площад „ Свтополис “ с мотото „ Да подарим усмивки и да покажем, че сме част от един по-добър свят “. Участие ще вземат и състезателите от ендуро клуб „ Севтополис “. За акцията са събрани над 1 100 лева, които ще бъдат разпределени за 300 торбички с лакомства за децата на площада, дарове за 9 деца от фамилии в потребност, както и хранителни артикули и консумативи от първа нужда за тези фамилии.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР