Казанлъчанинът Здравко Станев и скандалният старозагорски журналист Михаил Михайлов заведоха

...
Казанлъчанинът Здравко Станев и скандалният старозагорски журналист Михаил Михайлов заведоха
Коментари Харесай

Здравко Станев и Михаил Михайлов съдят Министерството на здравеопазването заради задължителните маски

Казанлъчанинът Здравко Станев и скандалният старозагорски публицист Михаил Михайлов заведоха каузи във Върховния административен съд против Министерството на здравеопазването поради Заповед № РД-01-197 от 11.04.2020 година на Министъра на опазването на здравето, с която Заповед от 12.04.2020 година до 26.04.2020 година още веднъж бе въведено наложително потребление на защитни маски по време на изключителното състояние по отношение на болесттите от короновирус в България. (прилагаме текста на жалбата на Михайлов)

Въпреки, че министерската заповед бе издадена неточно в почивен ден - събота, Здравко Станев и Михаил Михайлов са пуснали жалбите си на електронната поща на Върховния административен съд, което в изискванията на изключително състояние се брои за вярно подаване на жалбата. Въпреки това Михайлов е решил още на 13.04.2020 година да наруши заповедта на министър Ананиев и да отида до Централна поща - Стара Загора без маска, където публично да внесе още веднъж Жалбата си против министерската заповед. И съгласно Здравко Станев и съгласно Михаил Михайлов заповедта на министър Ананиев е противозаконна и жестоко нарушава човешките права, изключително на обществено слабите, които нямат пари да си купят маски.

Здравко Станев е прочут с това, че е единствения българин, осъдил България три пъти в Страсбург (единият път след съглашение с държавата). В Казанлък също така е прочут с множеството си каузи против локалния арбитър Деян Господинов Илиев, на който преди доста години е преподавал физика в гимназията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР