Казали са го още навремето хората, че дребното в много

...
Казали са го още навремето хората, че дребното в много
Коментари Харесай

Пореден трус: Потресени съседи на Мария разказаха за среднощен ужас! ("звярът" обаче е тя)

Казали са го още преди време хората, че дребното в доста случаи се оказва нездравословно. И да, много са потвържденията на тази доктрина, като в чалга средите едно от тях е Мария. Мара Отварачката може да е 30 кила напикана и да е с растеж на дребосък, само че е в положение да извади отвън нерви и най-големия стоик.

Наскоро се разкри истината за връзките с двамата й последни съпрузи - Християн Гущеров и Мирослав Соколов, на които Отварачката първа скачала и налитала на пердах. Да й се ненадяваш и да се чудиш с кой ум го прави като е на пестник живот, само че... факт.

Преди няколко вечери обаче нейни съседи станали очевидци на заплашителен цирк, съпроводен от чупене на посуда и зверски викове, излизащи от устата не на Миро Дзвера, а на Мара.

" Беше след среднощ, когато всичко е пъклен безшумно. Изведнъж се стартира свиреп скандал, в който кънтеше гласът на Мария и се чуваха откъслечни викове, всичките до един обиди. То не беше " животно ", то не беше " урод ", то не беше " отпадък "... После стартира чупене на чинии евентуално, хвърляха се в пода, абе, ужасия. И това не е първият й случай, а след това да върви да се оплаква, че я шамарили. Че кой съответен мъж ще го търпи това?! ", описват потресени съседите.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР