“Казах си, трябва да победим този рак и ще направя

...
“Казах си, трябва да победим този рак и ще направя
Коментари Харесай

Джонатан На Нана Прониза Сърцата На Всички С Тази Прочувствена Изповед

“Казах си, би трябвало да победим този рак и ще направя всичко, с цел да успеем. Направих го.

Исках да ме мислиш за “скала ”, някого на който можеш да разчиташ постоянно. Исках да ти дам най-хубавото лекуване, да съм в болничното заведение при теб. Минахме през доста сложен интервал и скърбя, в случай че не постоянно съм взимал най-правилните решения. Съжалявам, в случай че не съм. Моля те, чуй ме, обичам те, Нана, ти си всичко за мен ”. Вярвам, че всички хора в обществените мрежи ще я поддържат ”, сподели Джонатан.

Нана описа трагичните истории на свои приятелки, които са чули диагнозата рак. Тя благодари на брачна половинка си, че е до нея, тъй като при доста нейни приятелки, не е било по този начин. Гладуиш си спомни за нейна позната, която не е желала да се подложи на намеса, тъй като, в случай че си махне гърдата, мъжът й щял да я изостави.

Малко по-късно издъхнала. Друга позната на Нана пък признала, че имала интервенция за премахване на гърдата преди 10 години, само че мъжът й към момента даже не знае коя от двете й гърди е отстранена. “Всичко при тях изглеждаше добре, само че зад стените на дома им, те не са били сплотено семейство. Та това са 10 години ”, добави тя.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР