Казах му, че на мен ми е достатъчно това, че

...
Казах му, че на мен ми е достатъчно това, че
Коментари Харесай

Проф. Милан Миланов: директорът си мисли давам му пари и то си трае

" Казах му, че на мен ми е задоволително това, че ще мога да бъда съветник в " Пирогов " , изяснява пред Нова телевизия проф. Милан Миланов и добави, че в идващите месец-два е схванал , че шефът си е мислил, че това е някаква индулгенция вид " Давам му пари и то си трае, когато вижда неприятни решения за " Пирогов " .

" Пирогов " е в жестока финансова рецесия. В момента сме с 2-2,5 милиона вътре, до края на годината ще сме с минус 5 милиона лв. " , отсече проф. Миланов.

 Уволниха проф. Милан Миланов от
Уволниха проф. Милан Миланов от " Пирогов "

Писмото, подписано от шефа Балтов, е със остаряла дата

" Откакто проф. Асен Балтов е шеф, петима души напуснаха анестезиологията на " Пирогов ". Това са хора, които са сред 35 и 60 години, които са със компетентност , знаят всичко и могат всичко ", изясни пред малкия екран проф. Милан Миланов и прибавя, че не е допустимо основаването на график, а шефът не разрешава да се заплаща изключителния труд.

" През март шефът на " Пирогов " ме повика. Тъй като аз съм в пенсионна възраст, титулярът на клиниката се върна . Директорът на болничното заведение ми предложи да подписа с мен едногодишен цивилен контракт.

Оказва се, че заповедта за преустановяване на този едногодишен контракт е издадена на 24 август, а проф. Миланов е схванал през секрети източници на 4 септември . На 14 септември служителка на " Пирогов " му донесла писмо със заповедта за преустановяване на контракта. Проф. Миланов споделя, че писмото било изпратено по пощата на домашния му адрес, само че той не е получил никаква записка.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР