каза, че се е завърнал в международния футбол по перфектния

...
каза, че се е завърнал в международния футбол по перфектния
Коментари Харесай

Ериксен се радва на перфектното завръщане за Дания

сподели, че се е завърнал в интернационалния футбол по " съвършения метод ", като се разписа две минути, откакто влезе за в контролата с (2:4). Това стана след съвсем съдбовен сърдечен удар предходната година по време на 2020. 30-годишният плеймейкър рухна на терена и получи животоспасяваща първа помощ по време на конфликта на Дания от Евро 2020 с (0:1). Близо осем месеца по-късно той се причисли към клуба от Висшата лига Брентфорд като свободен сътрудник.
 Нидерландия победи Дания в шоу на “Йохан Кройф Арена ”, Кристиан Ериксен се завърна с гол Нидерландия победи Дания в шоу на “Йохан Кройф Арена ”, Кристиан Ериксен се завърна с гол
„ Бях благополучен, че топката пристигна при мен и, несъмнено, беше прелестен край. Да стартираме завръщането в интернационалния футбол по този метод беше идеално. Чувствах се доста добре посрещнат от почитателите на. Бях тук преди, когато играх за в продължение на доста години, тъй че, несъмнено, те ме познават, само че сигурно беше доста затоплящ сърцето банкет. Очаквам с неспокойствие да играя на Световното състезание в, само че има доста мачове преди този момент и съм фокусиран върху тях ", съобщи пред „ Sky Sports “. приема в другарски мач във вторник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР