Кайрън Уилсън се разплака по време на интервюто си след

...
Кайрън Уилсън се разплака по време на интервюто си след
Коментари Харесай

Кайрън Уилсън се разплака след загубата на финала в Мастърс

Кайрън Уилсън се разплака по време на изявлението си след края на финалния конфликт в “Мастърс”, изгубен от него трагично със 7:10 от Марк Алън. Англичанинът стана първият човек, роден през 90-те години на предишния век, който стига до борба за трофей от “Тройната корона”. 26-годишният занаятчия на щеката обаче не можа да сдържи страстите си от разочарованието и само съумя да се изкаже ласкаво за спечелилия.

“Ако трябваше да изгубя през днешния ден, нямаше по какъв начин да има по-подходящ човек от Марк, който да ме победи”, показа Уилсън, преди да се свлече на стола си през сълзи.

Tough one to take for the excellent @KyrenWilson in the Masters final

The emotions of professional sport.. pic.twitter.com/h92tZuxfNG
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) January 21, 2018
Самият Алън бе не по-малко оправдателен и утеши съперника си, знаейки болката от загуба на огромен край - през 2011 година севернориландецът бе надвит от Джъд Тръмп за купата от Шампионата на Обединеното кралство.

“Знам каква е болката от такава загуба, изгубих от Джъд преди години. Но какъв състезател единствено е Кайрън. Той е най-хубавият човек, който ще срещнете в международния тур, фамилията му също е ужасно. Очакват го още доста други огромни финали в бъдеще, това е сигурно”, показа Алън директно след успеха.
Той имаше осем ранкинг трофеи на сметката си и макар че не я усилва, сигурно трофеят “Пол Хънтър” в “Мастърс” е най-престижният в кариерата му досега.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР