Кайли Миноуг винаги е имала убийствен усет за стил. И

...
Кайли Миноуг винаги е имала убийствен усет за стил. И
Коментари Харесай

Кайли Миноуг отбелязва 25 години от издаването на албума Impossible Princess

Кайли Миноуг постоянно е имала смъртоносен нюх за жанр. И в този момент тя още веднъж ни го напомня - с няколко страхотни визии от близкото минало.

Изпълнителката отбелязва 25-ата годишнина от хитовия си албум Impossible Princess и с цел да уважи уместно събитието тя показа три музикални видеоклипа, снимани към албума, демонстрирайки, че постоянно облича най-хубавите тоалети.

Кайли, обаче, има по-голяма вест, която самата тя разгласи. За първи път шестият албум в кариерата ѝ ще бъде издаден на винил.

Преди малко повече от месец от сребърната годишнина на Impossible Princess на 22 октомври, австралийката изненада почитателите си с новината за новото издание на записа. Плочата ще бъде подготвена един ден преди паметната дата.

Освен това феновете на певицата ще имат шанса сами да избират сред винил в оранжев, лилав или мраморен цвят. Всички формати на плочата ще бъдат сложени в сгъваем калъф, изрисуван с истински творби на изкуството.

Impossible Princess излиза на бял свят през 1997 г. В съпоставяне с предходния ѝ албум от 1994 година този е самоуверен опит, въодушевен от Бритпоп и техното от епохата на 90-те. Песните в него демонстрират една по-различна Кайли, която има желание да завладее сцената на електрониката, трип-хопа и рока.

В последна сметка, отзивите за албума са противочериви. От една страна той става платинен в родната ѝ страна, само че само в Австралия и Англия попада измежду музикалните ранглисти. От друга страна - той ражда четирите разбиващи шлагера " Some Kind Of Bliss ", " Breathe ", " Cowboy Style " и " Did It Again ", като до ден сегашен последният е част от Triple j`s Hottest 100.

Гледайки по-мащабно на дръзкия план, опитът на Кайли Миноуг ѝ разреши да пренасочи напъните си в една нова посока. И явно не е сбъркала, защото не след дълго се появява албумът Light Years (2000 г.) и емблематичният Fever от 2001 година

Да се върнем, обаче, към преиздаването на Impossible Princess и методът, по който Кайли разгласи за огромното събитие. Както отбелязахме още първоначално - това стана с три музикални видеоклипа, а визиите в тях ни впечатлиха. За всички, които към момента не са видели страхотния външен тип на певицата - дано помогнем. Кайли демонстрира безукорен жанр с трицветна дръзка мини-рокля, секси къса рокля в наследник цвят и изрязан розов топ, от който лъха романтика и шеговитост.

Предварителните поръчки за преиздаването на винила на Impossible Princess към този момент са налични, написа Music Feeds.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР