Кайли Дженър пусна нова колекция от гримове. Тя се казва

...
Кайли Дженър пусна нова колекция от гримове. Тя се казва
Коментари Харесай

Кайли Дженър посвети колекция на дъщеря си - slava.bg

Кайли Дженър пусна нова сбирка от гримове. Тя се споделя „ Stormi “ и е отдадена на щерка ѝ. Най-младата милиардерка показа видео в Instagram, в което взе участие 2-годишното ѝ момиченце, с което анонсира линията.

„ Мисля че чаках този миг от момента, в който научих, че съм бременна “, написа риалити звездата и посочи, че новата сбирка от гримове е въодушевена от нейната красива щерка.

По думите на Дженър, която е избрала опаковките на продуктите ѝ да бъдат решени в лилаво и розово, с красиви пеперуди, почитателите на марката ѝ ще се влюбят в тях мигновено.

Крис Дженър – майката на Кайли, бе една от първите, която разяснява видеото и я поздрави за новия план.

Колекцията, която ще бъде пусната на пазара на 1 февруари, разполага с палитра от 9 цвята сенки за очи, както и три комплекта с по 6 разнообразни гланца за устни.

Интересното е, че един от нюансите на сенките се споделя 4:43 и тези числа не са инцидентни – часът, в който момиченцето се е родило.

Още на първия рожден ден на Сторми през 2018-а, нейната амбициозна майка показа, че има концепция да сътвори нова линия гримове, свързани с нея. Тогава не бе ясно дали те ще са за дребни момиченца.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР