Кайли Дженър показа в Инстаграм уголемените си устни, позирайки с

...
Кайли Дженър показа в Инстаграм уголемените си устни, позирайки с
Коментари Харесай

Кайли Дженър отново наду устните си

Кайли Дженър сподели в Инстаграм уголемените си устни, позирайки с тоалет в същия цвят като чисто новия ѝ розов „ Ролс Ройс “ откакто фамилията ѝ хвърли бомбата за преустановяване на личното им шоу „ Keeping Up With The Kardashians “.

22-годишната милиардерка още веднъж удостовери, че следва краят на шоуто 14 години след началото му, написа „ Mirror “.

Доказвайки, че има пари за харчене, тя се появи в безценен дизайнерски тоалет - розова шапка Prada, съчетана с дребна чанта Birkin, които показва от лъскавото транспортно средство.

Публикация, споделена от (@kyliejenner) на Сеп 9, 2020 в 6:02 PDT

Гордата майка на двегодишната щерка Сторми излъчва убеденост, гледайки съблазнително в камерата, до момента в който показваше, че още веднъж се е върнала към филъра за устни. Прясно напълнените ѝ устни не останаха незабелязани от почитателите ѝ, които я засипаха с безкрайни похвали.

Един от 195-те милиона почитатели на Кайли писа: „ Погледнете устните ѝ, те са нови! Толкова секси!”

Публикация, споделена от (@kyliejenner) на Сеп 10, 2020 в 1:29 PDT

По време на защитаваната в загадка бременност стана ясно, че тя е спряла да употребява хиалуронова киселина и да надува устните си.

„ Кайли в действителност се влюби в естествения външен тип и желае да остане по този начин, по тази причина реши да спре да поставя филър в устните си “, сподели осведомен източник пред „ Харпърс Базар “.

Но наподобява, че в този момент Кайли още веднъж е трансформирала мнението си.

По-голямата сестра на Кайли - Ким остави почитателите шокирани и съкрушени, откакто разгласи, че шоуто ще завърши след 20 сезона и 14 години през 2021 година. В Инстаграм 39-годишната Ким заяви новината на своите 189 милиона почитатели, признавайки, че шоуто е трансформирало живота ѝ вечно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР