Кайли Дженър - малката дъщеря от семейство Кардашиан-Дженър, известни със

...
Кайли Дженър - малката дъщеря от семейство Кардашиан-Дженър, известни със
Коментари Харесай

Как 20-годишната Кайли Дженър създаде корпорация за милиард долара

Кайли Дженър - дребната щерка от семейство Кардашиан-Дженър, известни със своето риалити предаване Keeping Up with the Kardashians, е на път да стане един от най-младите милиардери в Съединени американски щати. Според сп. " Форбс " тя е характерен образец за ново потомство американци, постигнали триумфа си сами и с новите средства на социлните мрежи.

Мнозина биха оспорили уточнението, че 20-годишната американка " сама " е съумяла, тъй като тя е член на семейство на звезди от ефирен реалити формат. Но е реалност, че релативно дребна част от приходите на Дженър идват от телевизионните ѝ появи. " Форбс " прави оценка звездата на 900 млн. $, от които едвам 100 млн. не са от учредената от нея козметична компания Kylie Cosmetics.

Още като младеж Койли притегля вниманието на светските медии и чат групите, уголемявайки устните си с импланти. Логично, първият артикул, който тя изкарва на пазара през 2015 година е комплект от матово червило и молив за устни. Не единствено, че всички предложеин бройки се разпродават в границите на една минута, само че и търсенето на думите " матово червило " в " Google " на идващият ден е по-голямо, в сравнение с е било в предходните шест години съгласно статистика на " Google Тенденции ", споделя Би Би Си.

Дженър продължава да разнообразява продуктите до момента в който усилва онлайн наличието си. Успоредно порастват продажбите като има известия, че в един ден през 2016 година те доближават рекордните 19 млн. $ за 24 часа.

Kylie Cosmetics не е общоприета компания - за нея работят едвам 12 чиновници и то часто т тях са на половин работен ден. Тя не се популяризира по никои от обичайните способи, само че надали и има потребност от тях, поради въздействието на 20-годишната американка в обществените мрежи. Тя има над 110 млн. почитатели в " Инстаграм " и болшинството от са от целевата група на марката - девойки сред 18 и 22 година

Два образеца за " инфлуенсърката " Кайли Дженър са нарицателни. В първия артикули от MAC Cosmetics, за които се говорело през 2015 година, че употребява Кайли Дженър, лудо се разпродават в целия свят. Вторият е обвързван с отрицателен коментар в " Туитър " по адрес на това до каква степен съвременна е обществената мрежа " Снапчат " - резултатът е изтриване на милиард и 300 милиона $ от финансовата оценка на компанията.

Според Стефани Салтцман от сп. " Фешъниста " онлайн маркетингът и хората, способни за въздействат на избора на милиони консуматори, са от значително значение за промишленостите през днешния ден. " Може би в предишното клиентите са виждали какво техните майки употребяват или са разглеждали по витрините и рафтовете на магазините, само че в този момент всичко е в техните ръце посредством обществените медии. ", споделя тя. Друг основен фактор за триумфа на марки, които се популяризират от имена като Дженър или Кардашиан е, че " те са живи хора, а не безлични корпорации ", разяснява редакторката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР