Кайли Дженър и Травис Скот са в трепетно очакване на

...
Кайли Дженър и Травис Скот са в трепетно очакване на
Коментари Харесай

Момче или момиче? Феновете на Кайли Дженър заподозряха какъв е полът на бебето ѝ

Кайли Дженър и Травис Скот са в трепетно очакване на новия член на фамилията им. Само доскоро повече от седмица стана публично ясно, че двамата чакат второто си дете. Припомняме, че двамата към този момент имат 3-годишна дъщеричка, която се споделя Сторми, а в последните години двамата ту се събираха, ту се разделяха. Изглежда, че към този момент са изгадили разликите си и са намерили метод да продължат и заздравят връзката си.

Виж още: Когато суетата остане на назад във времето: Тези звезди се ожениха скрито

Звездата разкри пред " Вог ", че чака с неспокойствие да роди и да се запознае с дребното дребосъче, само че на този стадий не показа нищо повече за името или пола на бебето. В мрежата изобилства от спекулации и потребителите са разграничени по тематиката за пола на бебето. Някои считат, че Кайли ще роди момченце, съдейки от новата ѝ фотосесия със Сторми, с която стартира линията си бебешки такъми.

Виж още: Ах, тази Тита! Певицата си напомни горещото лято с провокативни фотоси в черно и бяло

" Когато станах майка, беше моя фантазия да основа чиста, безвредна, ефикасна и съзнателна грижа за бебето. Знам, че всички желаеме най-хубавото за нашите деца, тъй че изработката на тази линия изцяло веганска и хипоалергенна беше доста персонално за мен! Толкова се гордея с тези артикули и нямах самообладание да споделя това с вас и вашето семейство! “, показа Кайли.

Милиардерката е със синя рокля, а Сторми с мек халат в същия цвят, а тименно това породи подозренията у доста от почитателите ѝ, че това е явен сигнал, че тя чака момченце. На този стадий звездата не удостоверява и не отхвърля нищо, само че и няма да се случи, тъй като ще разберем детайлностите след раждането.

Изображение: https://www.instagram.com/kyliejenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР