Кайли Дженър и Травис Скот натискат копчето за „пауза“ на

...
Кайли Дженър и Травис Скот натискат копчето за „пауза“ на
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Травис се разделиха временно

Кайли Дженър и Травис Скот натискат копчето за „ пауза “ на връзката си. Двамата към момента не са решили да се разделят дефинитивно, само че към този момент не живеят дружно.

„ Те не завършват връзката си, само че сега не са дружно и всеки се е прибрал в дома си “, разяснява източник пред E!news.

Рапърът се е завърнал в резиденцията си в Бевърли Хилс, до момента в който Дженър и щерка им Сторми са в фамилното имение в Калабасас.

Въпреки че връзките им сега са обтегнати и те се карали непрекъснато, хубавицата разрешавала на Скот да посещава детето им когато и да е.

„ Тя в никакъв случай няма да му отнеме детето “, безапелационни са другари на дребната Дженър.

Причината за раздялата им явно е лайфстайлът на артиста, който към този момент не понасял на милиардерката и тя изгубила доверието си в половинката си.

„ Те имат някои проблеми с доверието, само че множеството неща произтичат от напрегнатия им метод на живот “, разясняват от обкръжението на звездите пред People.

22-годишната Кайли и 28-годишния Травис започнаха романса си през 2017 година по време на фестивала в Коачела. Няколко седмици по-късно тя показа, че е бременна и след 9 месеца станаха родители на момиченце – Сторми.

Скот и Дженър даваха тип на доста влюбени и даже неотдавна се снимаха в Playboy, където парадираха със приемливия си и натоварен любовен живот.

През последните седмици обаче, те бяха забелязвани все по-рядко дружно и даже Кайли се появи сама на венчавката на Бийбър и Хейли преди седмица.

Източник: tialoto
Снимка: Istock
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР