Кайли Дженър е само на 23 г., но вече е

...
Кайли Дженър е само на 23 г., но вече е
Коментари Харесай

Да обърнеш нета: Кайли Дженър и дъщеря ѝ направиха Хелоуин сладки, 2-годишното с чанта за 12 хил.

Кайли Дженър е единствено на 23 година, само че към този момент е доста повече от просто милиардер. Тя е майка! Дженър и бащата на щерка ѝ, Травис Скот, се разделиха, само че двамата поддържат положителни връзки и са извънредно грижовни, старателни и любящи родители. 

Виж още: Горските завършения на една секси дама: Никол и гаджето надалеч от шумния град

От известно време Кайли Дженър се изявява и като влогър и въпреки да не поддържа постоянно канала си, всяко нейно ново видео става вест. Такова е и последното, в което дружно с 2-годишната си дъщеричка Сторми вършат сладки за Хелоуин. Както знаете, празникът е в края на месеца, а в Съединени американски щати той е мотив за огромни мерки, чиито измерения наподобяват тези за Коледа. 

Виж още: Кич или не си знаеш парите? Уникалното имение на Филип Плейн, което коства 280 милиона

Кайли снима видеото в своето имение за 36 млн. $, а в него тя и Сторми са облечени с идентични домашни екипи в оранжево, като на тях се виждат и всякакви типични за Хелоун претекстове. Сред приготвените от двете сладки са такива с формата на призраци, прилепи тикви.

Виж още: Да свалиш 25+ кг.? Холивудските звезди, които отслабнаха фрапантно

Видеото стартира с Кайли, която пита щерка си дали  помни по какъв начин предходната Коледа двете са правили коледни сладки. Сторми дава отговор позитивно. " Ще вършим още веднъж, само че този път във версия за Хелоуин ", споделя Кайли. От видеото излиза наяве още, че Сторми е желала да се маскира като тиква за празника, само че след това цялото семейство са решили да бъдат миниони.

По-рано тази седмица милиардерката разкри по какъв начин приготвя щерка си за " домашното учебно заведение ". Въпреки че не става въпрос тъкмо за учебно заведение и на процедура на 2-годишното дете чанта не му е нужна, Кайли купи раница за Сторми. И то не каква да е, а украшение на Hermes за рекордните 12 хиляди $. Момиченцето театралничи и с диамантени обеци и скъпи кецове. Редно е да споменем, че тази чанта надалеч не е първата скъпа за Сторми. И преди сме я виждали с модели на топ дизайнери.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР