Кайли Дженър е на 20 години, но вече е на

...
Кайли Дженър е на 20 години, но вече е на
Коментари Харесай

Успехът на 20-годишната Кайли Дженър: от мажоретка до мултимилионерка

Кайли Дженър е на 20 години, само че към този момент е на път да се трансформира в най-младия милиардер, натрупал самичък положението си, твърди списание Форбс. Тя е и в топ 3 на звездите с най-големи доходи за предходната година съгласно изданието. Мнозина нападнаха младата жена, питайки се до каква степен тя е спечелила голямото си благосъстояние със лични старания.

   

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 10, 2018 at 11:09am PDT

Тя е най-малката от клана Кардашиян-Дженър, считан за непостижим в комерсиалната приложимост и капитализирането на известността, означават медиите. Кайли обаче се оказа майсторът във семейството.  

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 11, 2018 at 7:00am PDT

Кайли Дженър е родена през 1997 година в Лос Анжелис. Тя е щерка на олимпийския първенец по десетобой Брус Дженър и брачната половинка му Крис. Кайли има три сестри – Кортни, Ким и Клои, както и брат Роб от предходния брак на майка си с юриста и предприемач Робърт Кардашиян. Баща й пък има трима сина – Бърт, Брандън и Броуди, както и щерка Кейси от предходните си два брака. Освен Кайли Крис и Брус имат още една щерка – модела Кендъл Дженър. Крис и Брус се разделят през 2013 година. Официално те са разведени от 2015-а - годината, в която олимпийският първенец взема решение и претърпява интервенция за промяна на пола. Той смени и името си на Кейтлин Дженър.
 Кайли Дженър Guliver/Getty Images
Когато е едвам 10-годишна, Кайли се появява на екрана в първия епизод на фамилното шоу Keeping Up With The Kardashians. Шоуто не се харесва на критиците, които насочат обвинявания, че е незадълбочено, а членовете на фамилията сами подхранват известността си, която обезверено преследват. Реалитито обаче уважили зрителски интерес, трансформира се в едно от най-дълго предаваните и даже е отличено с награди на публиката.-->
 Кайли Дженър Guliver/Getty Images
В първите години на реалитито Кайли е ученичка. Тя посещава гимназия в предградие на Лос Анжелис, където е част от състава на можоретките и твърди, че на драго сърце взела участие в учебните пиеси.

През 2012 година обаче напуща школото и се образова вкъщи, като получава тапия през лятото на 2015 година. Когато приключва междинното си обучение, тийнейджърката към този момент е сполучлива бизнес дама, която е натрупала милиони. Същата година тя си купува имение за 2.7 млн. $ в Калабасас, Калифорния – мястото, което смята за собствен дом.

 Кайли Дженър Guliver/Getty Images
Медии цитират Кайли да споделя, че не желае да е известна и да признава, че в случай че не е станала известна, би била гримьор. Не е чудно тогава, че през 2013 година тя, както и сестра ѝ Кендъл получават по 100 000 $, сключвайки контракт с производител на лакове за нокти. Впоследствие двете започват фешън линии за облекла, бижута, чанти и обувки.  

A post shared by (@kyliejenner) on Aug 11, 2017 at 11:23am PDT

През 2015 година Кайли към този момент има собствен уебсайт и мобилно приложение, което става извънредно известно, започва и козметична линия за червила. Междувременно уголемява устните си, за които заговарят всички, посредством козметични процедури. Това безспорно оказа помощ в бизнесначинанията на девойката.

 

A post shared by (@kyliejenner) on Sep 25, 2017 at 1:13pm PDT

През 2015 година поради известността си в обществените медии Кайли към този момент е измежду най-влиятелните младежи. Бизнесът върви добре и тя уголемява предлаганите козметични артикули, а многомилионната публика в обществените мрежи разрешава налагането им на пазара. Наскоро обаче тя призна, че е спряла с филърите за устни.
 Кайли Дженър Guliver/Getty Images
Кайли притегля вниманието и с персоналния си живот, като на 17 години не крие връзката си с осем години по-възрастния рапър Тайга, с който се разделят по-късно. От април предходната година тя има връзка с различен рапър и музикант – Травис Скот. В първия ден на февруари тази година се роди щерка им – Сторми Уебстър.


   

A post shared by (@kyliejenner) on Apr 12, 2018 at 5:22pm PDT
Днес Кайли Дженър има 111 млн. почитатели в Инстаграм. Тя е измежду десетте най-следени звезди в света на тази платформа, където първите две места заемат Селена Гомес и Кристиано Роналдо.

Може би не по популярност, само че Кайли несъмнено е надминала по приходи множеството звезди от спорта и киното, най-малко през миналата една година. Според „ Форбс “ за последните 12 месеца тя е натрупала 166.5 млн. $ преди облагането с налози, което я слага на трето място след артиста Джордж Клуни и боксьора Флойд Мейуедър, който е отличник.

 Кайли Дженър Guliver/Getty Images
Реалити звездата с козметична империя зад тила си украсява августовската корица на списанието. Изданието твърди твърди, че Кайли, чието положение се пресмята на 900 млн. $, е на път да се трансформира в най-младия милиардер в света, натрупал самичък положението си. " Тя стартира един напълно нов модел за използуване на известността ", акцентират от " Форбс ".
   

A post shared by (@kyliejenner) on Apr 9, 2018 at 10:29am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР