Кайл Палмери отбеляза седми гол в четири мача, а Кийт

...
Кайл Палмери отбеляза седми гол в четири мача, а Кийт
Коментари Харесай

Дяволите останаха единствените без загуба в НХЛ

Кайл Палмери означи седми гол в четири мача, а Кийт Кинкайд спря 24 шайби за втория си шътаут на вратата на Ню Джърси при успеха с 3:0 над Далас в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). С това Дяволите продължиха победния си ход в постоянния сезон и останаха единствения тим без загуба при баланс 4-0.

Жан-Себастиан Дий вкара гол в трети следващ мач за Ню Джърси и Блейк Колман добави още една шайба във вратата на Звездите, с помощта на което Дяволите изравниха клубен връх от 1995/1996 за най-хубав старт. Освен това, Палмери се трансформира в първия състезател в историята на НХЛ, който вкарва първия гол за тима си в четири следващи мача.

Антон Худобин избави 31 шайби за тима на Далас (3-3-0), който загуби два мача в две следващи вечери.
Кевин Шатенкърк вкара решаващия гол за победа на Ню Йорк Рейнджърс (2-4-0) с 3:2 против Колорадо (3-1-2). Матс Дзукарело се разписа в първия рунд на дузпите, а Мико Рантанен изравни във второто завъртане. Шетенкърк обаче вкара още един път за нюйоркчаните, а легендата Хенрик Лундквист спря удара на Габриел Ландеског и Рейнджърс завоюваха мача.
Брок Бьозер стреля около стика на Кейси Десмит и откри мрежата единствено 34 секунди след началото на продължението за победа на Ванкувър (4-2-0) с 3:2 против Питсбърг (2-1-2). Бен Хътън и Брендън Сътър също се разписаха за Канъкс, а Андерс Нилсон избави 26 удара за третата поредна победа на Ванкувър от началото на сезона.
Филаделфия (3-3-0), противник на Ню Джърси, Рейнджърс и Питсбърг в Столичната дивизия, надделя с 6:4 Флорида (0-2-2). Джордан Уийл беше прецизен при дузпите и приключи мача с гол и асистенция. Якуб Ворачек също вкара при свободните удари за Летящите, за които по два пъти се разписаха Уейн Симъндс и Клод Жиру.
Каролина (4-2-1) остана отпред на Столичната дивизия с девет точки, макар че загуби с 2:4 против Тампа Бей (3-1-0). Тайлър Джонсън записа хеттрик за Светкавиците, а Яни Гурде беше прецизен при числено преимущество в третата част и с това направи тима си неосъществим в резултата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР