Кайл и Лаура Крийер от Конкордия, Канзас били много разтревожени,

...
Кайл и Лаура Крийер от Конкордия, Канзас били много разтревожени,
Коментари Харесай

Мъж откри загубения си лабрадор в много интересна компания

Кайл и Лаура Крийер от Конкордия, Канзас били доста разтревожени, откакто са изгубили черния си лабрадор. Те пуснали сутринта Бо да тича в квартала, само че след няколко часа той не се е върнал вкъщи. Собствениците обиколили целия регион, само че на никое място не съумели да открият домашния си любим, написа Daily Mail.

" Търсихме Бо навсякъде. Със съпругата ми решихме да се приберем у дома и да го изчакаме. На сутринта отново излязох и започнах да викам кучето. Бях ужасно притеснен, мислех, че съм загубил Бо завинаги. Изведнъж жена ми получи обаждане. Казаха й, че са видели черен лабрадор в поле близо до магистралата. Тичал с други животни ", споделя Кайл.

Собственикът излязъл отново да го търси. Той открил кучето си на полето, което се намира на около 9 километра от къщата си. И Бо не бил сам. За негова изненада той тичал с още едно пясъчно лабрадорче и... коза! Озадачен Кайл повикал Бо в колата си. Учудващо, но след него тръгнали и другите животинки. След няколко дни семейството разбрало, че второто куче принадлежи на съседите им, а козата е избягала от друга близка къща.
Собствениците няма да се намесват в това невероятно приятелство, но се радват, че сега знаят къде да търсят Бо, ако той отново избяга.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР