Кайл Едмънд остана много доволен от победата си над Григор

...
Кайл Едмънд остана много доволен от победата си над Григор
Коментари Харесай

Екзекуторът на Гришо: Тепърва ще се наслаждавам на успеха си

Кайл Едмънд остана доста удовлетворен от успеха си над Григор Димитров в четвъртфиналите на Australian Open. Той разкри, че ключът към триумфа му е била неговата убеденост във опциите си да надвие международния №3.

" Наистина е необикновено, благополучен съм. Не може да си позволиш да се радваш преди последната точка. Даже и по-късно е мъчно за усвояване. Тепърва ще се любувам, благодаря за поддръжката. За първи път играх на централния корт и възприятието е в действителност особено ", сподели Едмънд директно след края на дуела.

" Григор Димитров игра на високо равнище против Ник Кирьос. Не се показах добре във втория сет. Имах шанс да направя късен пробив и да поднасям в мача. Бе значимо да се оправя с нервите си. Радвам се, че съумях ", добави той.

Моят жанр на игра е нападателен. Миналата година играех добре, само че на моменти зациклях. Треньорският взор се оказа доста значим. Прекарахме дълго време дружно през паузата. Акцентирахме върху някои детайли, резултатите се виждат ", съобщи Едмънд.

" Сега е значимо да се възстановя. Разбира се, по-късно ще се седна да виждам Надал и Чилич. Утре е значимият ден, когато ще проучваме нещата ", показа за край младият британец.

 Григор Димитров загуби от Кайл Едмънд и отпадна от Australian Open
Край на фантазията за нов полуфинал, Гришо отпадна от британеца Едмънд

Българинът съобщи самодейността на противника си и беше надигран
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР