Кайенският пипер е решението при силно кървене. Използва се лесно

...
Кайенският пипер е решението при силно кървене. Използва се лесно
Коментари Харесай

Кайенският пипер ще ви помогне да спрете кървенето! Ето как!

Кайенският пипер е решението при мощно кървене. Използва се елементарно и работи за секунди!

Ако сте родител на дребни деца, към този момент знаете, че е значимо да се справите с раните и контузиите.

Имаме положителни вести, защото кайенският пипер е естествено средство, което може да ви помогне да спрете кървенето, да облекчите дребните прорези и да предотвратите пострадванията по изцяло безвреден и натурален метод.

Уверете се, че той постоянно участва в шкафа ви за медикаменти!

Неговите мощни антибактериални свойства ще се преборят с бактериите и ще им попречат да навлязат в тялото при положение на контузия и това ще реши казуса с кървенето на отворената рана за секунди.

Как се случва това:

“От доста време кайенският пипер се приема за чудодейно вещество. Той може да спре кървенето за по-малко от минута в множеството случаи. Причината, заради която той е толкоз ефикасен, е, че кайенският пипер реагира с тялото, с цел да изравни кръвното налягане, което значи, че налягането няма да се концентрира в региона на раната, както нормално се случва. Кръвта бързо се съсирва, когато налягането се изравни. ”

Всъщност кайенският пипер възстановява кръвното налягане и по този метод подтиква кръвосъсирването. Можете да го приложите върху раната или да го консумирате и това ще обезпечи съвсем незабавни резултати. Когато става въпрос за вътрешна приложимост, следвайте рекомендациите на доктор Джон Кристофър в книгата му “Училище за естествено излекуване ”:

“… вземете една чаена лъжичка кайенски пипер, залейте с чаша топла вода, изпийте го и откакто преброите до 10, кървенето ще спре. Независимо дали кръвотечението е вътрешно или външно, една чаена лъжичка кайенски пипер, взета перорално с чаша гореща вода, бързо ще спре кървенето. ”

Ето още няколко аргументи, заради които би трябвало да употребявате кайенския пипер по-често:

Успокоява мигрената и главоболието. Лекува разнообразни хронични и дегенеративни положения. Облекчава болката в ставите. Стимулира кръвообращението и детоксикира организма. Намалява риска от инсулти и инфаркти. Успокоява диарията, възпаленото гърло, смутения корем, язвите, спазмите и дразнещата кашлица.

Вижте още: Защо да включите джинджифила във вашия хранителен банкет?

Притежава мощни противогъбични свойства. Стимулира притока на ензими и стомашен сок и подкрепя храносмилането. Стимулира производството на слюнка и усъвършенства здравето на устната празнина. Лекува синузита и почиства запушванията. Помага да отслабнете. Облекчава зъбобола.
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР