Кая Гербер, и Джиджи Хадид са само няколко от любимите

...
Кая Гербер, и Джиджи Хадид са само няколко от любимите
Коментари Харесай

9 есенни шопинг находки, вдъхновени от стила на любимите ни знаменитости

Кая Гербер, и Джиджи Хадид са единствено няколко от обичаните ни холивудски хубавици, чийто жанр в никакъв случай не ни разочарова. Често ни се случва да се загледаме в фотография на някой техен тоалет и да се запитаме какво ли се крие зад вратите на звездния им гардероб и по какъв начин можем ние самите да си откраднем няколко стайлинг хрумвания от него. Е, през днешния ден сме ви приготвили дребна селекция от есенни, с които да се сдобиете още в този момент и които са вдъхновени точно от стила на обичаните ни звезди. 

Пуловерите са неизменима част от есенната ни визия. Носим ги с пола, панталон, над рокля или риза, а Кая залага на типичен стайлинг с и черни кецове. 



Пуловер H&M,

За по-студените есенни дни пуловерът несъмнено не ни е задоволителен. Дебелото палто е must have, а в случай че последваме образеца на Хейли и си го вземем в кафяв цвят, без проблем го обличаме над всеки тоалет. 



Палто Н&М,

, без които не можем през есента, са кубинките. Ние сме фенове на по-грубите модели, най-много в черно. Лесно ги комбинираме с всеки тоалет за съвършената спортно-елегантна визия. 



Кубинки Pull&Bear,

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР