Кай Хаверц изрече разочарована фигура, докато беше разпитан, за пореден

...
Кай Хаверц изрече разочарована фигура, докато беше разпитан, за пореден
Коментари Харесай

Кай Хаверц не може да скрие раздразнението си от въпроса на специалиста от Sky Sports Джейми Реднап

Кай Хаверц изрече разочарована фигура, до момента в който беше разпитан, за следващ път, за най-хубавата си позиция - със звездата на Арсенал, която твърди, че непрекъснато е питал същия въпрос.

Плеймейкърът излезе с късен победител, откакто Арсенал изпревари Брентфорд, с цел да стигне до върха във Висшата лига, даже и единствено за по-малко от 24 часа. Влиянието на Хаверц последователно се усили след прекосяването му от Челси с рецензиите на германците за бавния му старт.

Един от главните проблеми, с които се сблъска, беше неналичието на поредност с позицията му. Микел Артета разположи Хаверц в разнообразни функции, като германецът в този момент се открива като подправена 9. Неговата еластичност, въпреки и преимущество, от време на време се употребява против него, само че Хаверц не желае да се приковава към една позиция.

Джейми Реднап от Sky Sports го попита къде счита, че е най-хубавата му роля, преди той да отговори ненапълно разочароващо: „ Не знам какъв брой пъти към този момент отговарях на този въпрос. Просто се веселя бъди на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР