Каво ви казвахме ние? Преди броиха 3 процента колко време,

...
Каво ви казвахме ние? Преди броиха 3 процента колко време,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Прецакаха ГЕРБ с флашки от чужбина, БСП е в пъти по-достойна партия от Промяната

" Каво ви казвахме ние? Преди броиха 3 % какъв брой време, с цел да изкарат Има Такъв Народ преди нас с флашките от чужбина. Сега обаче не го споделяме ние, тъй като толкоз по-голяма е разликата сред нас и тях, че каквото и да създадат, каквито и кодове да държат, ГЕРБ е първи. " Така стартира срещата си със симпатизанти в Стара Загора водачът на партията Бойко Борисов.

" Вижте тоталната изолираност, в която изпаднаха Политическа партия. Отказаха се от тях Има Такъв Народ, които набраха голяма скорост единствено за няколко месеца. Отказаха се Българска социалистическа партия ", сподели той.

" Бог ми е очевидец, не съм вярвал, че мога да изтъквам тази партия. Те се държат обаче в пъти по-достойно и морално от тези хора. Жените са по-мъдрата част от обществото. Добре, че ви има, тъй като в случай че се разчиташе на нас, човечество нямаше да има ", добави той.

" Оставете за какво отново нашите дами създадоха тематиката Джемкорп. Повтаряме тази тематика, тъй като това е доста изтъкнат метод на мислене. Това е като претекст да тръгнеш да правиш все едно кражба. Цитирам бандата на Оушън от господин Петков. Той очевидно такива филми гледа и е напред с материала. Как са мислили тия хора? Това е съдбовното сътрудници. Отиваш, взимаш приятеля си, завеждаш го в гранитна зала на Министерски съвет, и му даваш 1 милиарда $ поръчка и цялата енергетика в ръце. Ако Слави не ги беше свалил, след година две всичко щеше да е завършено. Искам да видите метода им на мислене ", съобщи Борисов.



" Той потегля и арестува. Та той няма такава функционалност. Тогава стопирах да им желая и оставката, тъй като основният сектретар споделил, че даже не е знаел за ареста. Сиреч този, който би трябвало да провежда и управлява акциите на Министерство на вътрешните работи не знае и няма проект. Какво господство на закона е това? ", запита водачът на ГЕРБ.

" Тоя който е на власт, без да има професионално управление, да си взема решение да свидетелства и да си арестува. Като чух и главсекът се отчаят. Тези хора си заложили първа точка господство на закона. Днес Слави споделя, че Петков схваща властта еднолично и цялата да е негова ", съобщи някогашният министър председател.

" Ако Свиленски беше споделил, че Борисов е държал кодовете, през днешния ден щеше да има митинги и разправии. Медиите през днешния ден не го излъчват по новините. Петков демонстрира, че нищо бяло няма в тях ", сподели той.

„ Все отново има хора, които са дали своят вот за тях, само че Свиленски вярно им сподели, че най-после ще останат с 15 души като Демократична България. Гроздан Караджов сподели по какъв начин са грабили какви схеми са правили. Сега излезе Свиленски, Нинова. Не би трябвало да приказваме за коалиция с тях, а дали би трябвало изобщо да ги има “, счита Борисов.

По думите му Политическа партия по всякакъв начин желаят да отидат на избори, тъй като колкото повече време минава, толкоз повече далаверите им излизат на ярко. „ Те създадат сметка да вършат държавно управление с твори мандат. Те имат дружно двете партии с няколко депутата повече от ГЕРБ. Какво държавно управление ще създадат. Те знаят ли по какъв начин работи системата, по какъв начин ще внасят закони и кой ще им ги поддържа. Те се бъркат в този момент със служебното държавно управление “, сподели той.

„ Служебното държавно управление не е подчинено на Народното събрание, а на Радев. Министрите от благосклонност идват на парламентарен надзор. Ако не дойдат ние какво ще им създадем? Ще им желаеме оставка. Радев ще каже, като я желаете, направете си постоянно държавно управление “, сподели Борисов.

По думите му има значение да се подпише документ с 20-30-40 точки какво ще се гласоподава, в случай че се отвори бюджета или какво ще направи едно държавно управление и то в къс период, за няколко месеца. Тогава няма значение кой е в него, тъй като то е за малко и единствено да свърши избрани задания. Така няма да се оцапаме с коалиция, която не желаеме.

Аз към този момент имам проблем в партията. Христо Иванов споделил, че в ГЕРБ има две крила. Аз имам две ръце, не са крила. Едните били желали коалиция с Движение за права и свободи, другите не. Вие от кои крила сте? Той като няма какво да каже, приказва такива неща. Знаете ли какъв брой му е тежко на Иванов, като през вчерашния ден е чул по какъв начин Петков е продал кодовете, в случай че Прокуратурата слуша защо става въпрос.

Това е търговия с власт и един би трябвало да понесе наказателна отговорност. Това е висша степен на корупция – да откраднеш изборите. Не го споделяме ние, а съдружните им сътрудници. Аз съм податлив да им имам вяра. Нали им чух предложенията – Ако Борисов го няма сме подготвени с ГЕРБ. Ама това си е моята партия. За Европа е значимо ние да се върнем, най-много поради границата. Не приказваме за Шенген. Има и по-тежък сюжети “, сподели той.

Според него има вид да се излезе от клопката. " Ако те не ни поддържат за първия мандат, няма късмет. Има късмет с техния мандат - втори, само че подписваме документ какво ще се прави ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР