Кавгите в Обединени патриоти са доста отдавна. Имаше доста коментари.

...
Кавгите в Обединени патриоти са доста отдавна. Имаше доста коментари.
Коментари Харесай

Антоанета Христова: В момента нямаме конкретна ситуация на предсрочни избори

Кавгите в „ Обединени патриоти ” са много от дълго време. Имаше много мнения. Все повече и повече се откриват ползите на дребната коалиция да играят сами. Волен Сидеров е единствения, който разкрива своето ново бъдеще, сподели в „ Денят онлайн ”, психологът Антоанета Христова.

Това беше една доста неестествена дребна коалиция. В същото време, тя е една коалиция, която знаеше своята цена- тяхната комбинацията ги вкара във властта, само че не му беше удобно на Волен Сидеров в тази компания. Позицията му го тласка към антиевропейското говорене, с цел да го тласне към друга роля. Доста от дълго време допускам зрее мотивацията му за различен път. В момента нямаме съответна обстановка на предварителни избори.Мисля, че те нямат интерес да разклащат държавното управление. Авторитета на ГЕРБ не е ударен- те са обособена игра, безапелационна беше тя.

Може нервите на един водач да бъдат опънати от подобен тип връзки. По някой път не са оправдани тези радикални позиции. Волен Сидеров е човек, който минава границата. Винаги би трябвало да мислим дали съответен облик минава нашите граници, или това е, което сме привикнали да виждаме, сподели още Христова.

Социологът Кольо Колев добави:

Тук не става въпрос за бъдеще, а за край. Волен Сидеров го търси и желае да завърши своята политическа кариера като евродепутатско място. Очевидно освен Валери Симеонов, само че и Каракачанов, желаят да го излъчат в тази позиция, като самия Волен Сидеров стартира доста да клати лодката, освен на дребната коалиция. Това до някъде заплашва и ръководството и би трябвало да даде индикация на Борисов да вземе отношение.

Още с влизането на Волен Сидеров с властта, видяхме необичайно закотване и предпочитание за изразходване на властта. В последна сметка би трябвало да се види дали това удря върху ГЕРБ, съгласно мен удря върху цялото държавно управление. Има някакви граници, които не могат да се минават. Стабилността на държавното управление може да бъде разтърсена, само че не до толкоз, че да има огромни рецесии.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР