Каварна. Полски инвеститори ще посетят община Каварна през пролетта на

...
Каварна. Полски инвеститори ще посетят община Каварна през пролетта на
Коментари Харесай

Добрич: Полски инвеститори ще посетят община Каварна през пролетта на 2018 година

Каварна. Полски вложители ще посетят община Каварна напролет на 2018-та година. Това е контрактувано по време на формалното посещаване на делегация, водена от кмета на Каварна Нина Ставрева и с присъединяване на общински съветници от разнообразни групи и комисии в Общинския съвет на Каварна, в община Старе Бабице (Полша), оповестиха от пресцентъра на Община Каварна .
Тридневната аудиенция (от 11 до 14 ноември 2017 г.) бе по покана на кмета на Старе Бабице - Кшиштоф Турек. По време на срещите с кмета и представителите на Общинския съвет на Старе Бабице са били разисквани опциите за икономическо съдействие сред двете общини, продан на културния и състезателен календар. Туризмът и селското стопанство – значими браншове в двете общини, са били измежду главните тематики на диалозите, както и положителните практики във връзка с използването на средства по Европейски планове и стратегии. През идващото лято се чака и по-висок растеж на полските туристи в региона на Каварна.
През 2016-та година кметът на Община Каварна Нина Ставрева и кметът на Община Старе Бабице в Полша Кшиштоф Турек подписаха съглашение за съдействие и поддръжка в региона на локалното самоуправление, активността на локалната администрация, както и в региона на културата, спорта и други публично значими действия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР