Каварна. Община Каварна се сдоби с 200 новопосадени дръвчета, които

...
Каварна. Община Каварна се сдоби с 200 новопосадени дръвчета, които
Коментари Харесай

Добрич: Община Каварна се сдоби с 200 новопосадени дръвчета

Каварна. Община Каварна се снабди с 200 новопосадени дръвчета, които бяха обещани на всички жители от кмета Нина Ставрева. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В залесяването се включиха Общинска администрация- Каварна, Общинско дружество " Чиракман ", възпитаници и техните родители, и учители. С общи старания участниците в самодейността облагородиха улици, паркове, учебни заведения и детски градини с многочислените фиданки и направиха града още по-приветлив и зелен още през първите дни на пролетта. " Гората на вярата " е едно от местата, което стана собственик на млади дръвчета. Нейните първи дръвчета са засадени, когато Каварна е оповестена за град през 1906 година и 113 години по- късно гората бе актуализирана.
" Инициативата ще продължава и за напред.Това е един добър образец за положителни каузи. Нека пръскаме положителното и да заразяваме и останалите. ", съобщи госпожа Ставрева по време на залесяването.
Засадените дръвчета са от типа хибискус, рожков-див, явор, каталпа, червен дъб, кипарис и чинар, които са доставени от разсадник „ Соколово “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР