Каварна. На 28 февруари 2019 г. в залата на Народно

...
Каварна. На 28 февруари 2019 г. в залата на Народно
Коментари Харесай

Добрич: В Народно читалище „Съгласие-1890“ в Каварна ще се проведе кастинг за шоуто „Добруджа търси таланти”

Каварна. На 28 февруари 2019 година в залата на Народно читалище (НЧ) „ Съгласие-1890 “ в Каварна ще се организира кастинг за „ Добруджа търси гении ” - шоу, което се осъществя от Народно читалище „ Добрич-2017 “ – град Добрич, под патронажа на Красимир Кирилов – регионален шеф на Добрич. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна .
Кастингът стартира от 14.00 часа, а определените гении ще се изявят от 19.00 часа. Възрастови ограничавания няма. Изпълнителите имат цялостна креативна независимост и са възможни осъществявания във всички жанрове, изкуства и пърформанси. Времетраенето би трябвало да е до 5 минути.
Всеки реализатор би трябвало самичък да си обезпечи съпровод и всички нужни принадлежности.
Победителите ще вземат присъединяване в заключителния тур дружно с спечелилите от другите общини в региона. Наградният фонд включва безвъзмезден запис на ария в студио и доста други награди.
Формуляр за присъединяване и декларация се попълнят авансово от всички участници, самостоятелни и групови, те могат да бъдат изтеглени от: уеб страницата и „ Facebook ” страницата на Община Каварна, по-късно изпратени на: [email protected], [email protected], или на място в отдел „ Духовни и обществени действия “ и НЧ „ Съгласие-1890 “. Не се изисква такса за присъединяване.
Кастинга и шоуто ще бъдат предавани онлайн по интернет от „ Регионална телевизия Добрич - малкия екран на Добруджа “.
За повече информация: тел.: 0570 820 77, 0570 844 20, 0570 85041.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР