Каварна. На 1 юни от 13.00 часа в Художествена галерия

...
Каварна. На 1 юни от 13.00 часа в Художествена галерия
Коментари Харесай

Добрич: Мадлен Алгафари ще представи в Каварна книга си „Поправителен за родители”

Каварна. На 1 юни от 13.00 часа в Художествена изложба „ Христо Градечлиев “ интернационално приетия психотерапевт, преводач и създател на 11 книги Мадлен Алгафари ще показа книгата си „ Поправителен за родители ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна .
В своите групови и самостоятелни психотерапии, както и в провежданите уъркшопове, Мадлен Алгафари се стреми да помогне на хората да се освободят от страховете и неправилните показа за себе си и да потърсят нов път към вътрешно успокоение и благополучие. Голяма част от работата ѝ е ориентирана към връзките вътре в фамилията както сред сътрудниците, по този начин и сред родители деца. Именно на комплицирания свят на родителството е отдадена и последната ѝ книга „ Поправителен за родители ”.
Книгата обгръща най-важните проблеми в развиването на детето – от бременността и раждането до зрелост. От по какъв начин да споделяме „ не “ на детето, през разграничение на понятия като „ независимост “ и „ разпасаност “ до конфликта с опиати и кибертероризъм авторката обгръща разнообразни аспекти от връзките родител-дете, тъй че всеки да откри по нещо значимо и настоящо за себе си.
Срещата - диалог с Мадлен Алгафари се провежда от Община Каварна. Гостите ще могат да беседват с авторката на книгата и да зададат своите въпроси по тематиката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР