Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева получи наградата за

...
Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева получи наградата за
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Каварна Нина Ставрева получи наградата за кмет на годината в категория Спорт и младежки политики

Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева получи премията за кмет на годината в категория " Спорт и юношески политики ", раздел " Малки общини ". Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Отличието бе връчено на тържествена гала в Националния замък на културата в София.
" Тази премия не е за мен, а за всички мои съграждани, които повярваха, че Каварна може да се движи с силата и концепциите на младежите. Наградата е тласък и ентусиазъм да продължим напред, да развиваме спорта и да поддържаме още редица начинания, ориентирани към младежите в община Каварна “, съобщи кметът Нина Ставрева. Тя уточни, че не би било допустимо да получи това влиятелно отличие без поддръжката и усърдната работа на целия екип на Община Каварна, на доброволците и на всички каварненци. „ Благодаря на всички, които с душа и сърце поддържаха самодейността „ Да спортуваш е съвременно ”! Благодаря на всички огромни спортисти, които мотивираха каварненските младежи за деен и здравословен живот. За мен е изключителна чест, горделивост и отговорност да бъда притежател на премията „ Кмет на годината ” в категория „ Спорт и юношески политики ” за 2018 година “, добави Ставрева.
Със основаването на условия за спорт и шампионати се подтикват децата и младежите да потеглят по стъпките на българските и международните първенци, обявиха уредниците. През тази година Каварна се отличи измежду общините в България с разнообразния си и богат състезателен календар. Черноморският град бе хазаин на десетки влиятелни интернационалните шампионати и национални шампионати, в които бяха излъчени първенците на България. Церемонията по награждаване в състезанието „ Кмет на годината “ се състоя в зала 9 на Националния замък на културата в столицата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР