Каузата на баскетболните отбори на Локомотив (Горна Оряховица) и Чардафон

...
Каузата на баскетболните отбори на Локомотив (Горна Оряховица) и Чардафон
Коментари Харесай

Успех за каузата “В името на играта да бъдем приятели!”

Каузата на баскетболните тимове на Локомотив (Горна Оряховица) и Чардафон (Габрово) - “В името на играта да бъдем приятели”, мина при голям триумф. Двата клуба целяха да покажат блян за създаване на всички полезности, които могат да бъдат открити в другарството, в упоритата подготвителна работа и в баскетболната игра.

Момчетата от двата клуба загърбиха чисто спортното съревнование и излязоха дружно на терена - в един тим и с една задача, а точно да утвърдят другарството си. Треньорите на двата отбора, надлежно Цвятко Тръвнев и Антонио Станков също взеха присъединяване в разнообразни от обичайните си функции, като похвалиха възпитаниците си за демонстрираните прелестни умения и за това, че са посочили какво в действителност е да изпиташ наслаждение от красивата игра - баскетбол.

Участниците от двата клуба бяха разграничени на шест тима от по петима всеки, а с изключение на със особено основаните за случая тениски с името на самодейността, баскетболистите от двата града размениха екипите си.

За спомен останаха дребни дарове, които всички си размениха, както и топки с подписите на всички взели участие, а несъмнено и удовлетворението от чисто човешката позиция на случилото се.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР