Kaufland в Сливен този петък. Събитието е част от програмата

...
Kaufland в Сливен този петък. Събитието е част от програмата
Коментари Харесай

Фен среща с Китодар Тодоров дава началото на тридневен автокино фестивал в Сливен

Kaufland в Сливен този петък. Събитието е част от програмата на неповторимото по рода си автокино, което най-голямата комерсиална верига у нас провежда първо в София, а по-късно и в разнообразни градове на страната. Инициативата се организира взаимно с сътрудниците на Kaufland от „ Автокино “.

На 14 октомври известният артист ще се срещне със своите фенове в Сливен в 19:00 часа, а незабавно по-късно ще стартира и прожекцията на най-актуалното кино заглавие с негово присъединяване - черната комедия „ Жълт Олеандър “. В трите дни на фестивала паркингът на Kaufland в Сливен ще се трансформира в същински киносалон навън. В него феновете на българските филми ще могат да се насладят на едни от най-успешните родни ленти от последните две години като шлагера на Ники Илиев „ Завръщане “ 2 и драмата, въодушевена от живота и творчеството на поетесата Петя Дубарова – „ Петя на моята Петя “.

Сливенчани ще могат да гледат тези и други заглавия от удобството на своите коли, като звукът на филмите ще бъде излъчен от нискочестотно FM радио и ще се приема непосредствено от радиото на всяка кола. Специално за тридневното събитие пред хипермаркета на Kaufland в града ще бъде повдигнат и екран от 50 м². Повече информация за прожекциите и билетите могат да бъдат открити на страницата на.

От края на юли до момента в границите на взаимната самодейност сред „ Автокино “ и Kaufland България са се провели повече от 100 прожекции на определени родни заглавия. Освен че разпространява най-новите български филми и среща публиката с известни артисти и режисьори, автокиното под звездите се организира и в подтекста на One Stop Shopping концепцията на комерсиалната верига. Нейната цел е да трансформира хипермаркетите на Kaufland в същински търговски и общностни центрове, в които на една място да се предлага все по-голямо многообразие от услуги и благоприятни условия за превозване на свободното време.

Автокино фестивалът в Града на стоте войводи ще продължи от 14-и до 16-и октомври.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР