Kaufland стартира за втора поредна година съвместна инициатива с Държавен

...
Kaufland стартира за втора поредна година съвместна инициатива с Държавен
Коментари Харесай

Kaufland кани децата на Варна на куклен театър всяка неделя

Kaufland започва за втора поредна година взаимна самодейност с Държавен куклен спектакъл – Варна. Малчуганите и техните родители от морската столица ще могат да гледат куклен спектакъл всяка неделя в магазина в кв. „ Трошево “. Безплатните постановки на занимателните представления от афиша на театъра ще стартират тази неделя (21.01) в 11.00 ч. и ще продължат до края на месец март.

Инициативата стартира с една от обичаните детски приказки от Елин Пелин. Представлението е уместно за деца над 3 години и е изпълнено с доста въодушевление, музика и песни. Следващите представления, които ще бъдат изиграни пред аудитория, са „ Под гъбката “, „ Лакома мецана “, „ Горските артисти “, „ Трите феи “, „ Слънчева полянка “. Спектаклите и актьорският състав на Държавен куклен спектакъл – Варна са награждавани с интернационалните и национални оценки. Съвместната работа с театралната институция е следващото значимо партньорство, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите.

„ За нас е огромно наслаждение, че имаме опцията още веднъж да си партнираме с Държавен куклен спектакъл – Варна по тази самодейност. По този метод способстваме с изключение на за неделни занимания на децата, за обогатяване на културата и разширение на кръгозора им, правейки магията на кукления спектакъл налична до всички “, сподели Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и обществена отговорност ” на Kaufland България.

Избраният за провеждането на представленията филиал на Kaufland в кв. Трошево във Варна, е осъвременен през 2022 година и се отличава с най-голямата за веригата зона с наематели, ситуирана на повече от 1 200 м². Докато малчуганите гледат куклено зрелище, родителите им могат да открият огромно многообразие от артикули, както и да се забавляват с опциите за превозване на свободното време в зоната за хранене в магазина. Част от хипермаркета е и неповторимата отвесна детска площадка с разнообразни уреди за катерене и въжени трудности, която децата могат да употребяват напълнo гратис.

Kaufland организира самодейността като част от устойчивите си CSR политики. Тя е ориентирана към децата на Варна и техните фамилии, като им дава опция да се потопят от близко и напълно директно във вълшебството на кукленото изкуство. Инициативата ще се организира всяка неделя до края на март, като през седмица ще се редуват театрални постановки и приложни занимания като да вземем за пример работилнички за кукли. Те дават опция на децата да създадат кукла от спонтанни материали благодарение на актьорите и да я вземат със себе си. Предварително артистите от театъра приготвят материали и украсяват дружно с децата съгласно техните хрумвания и стремежи.

 

 

Допълнителни материали също са обезпечени от театъра. Всеки път куклите са разнообразни, като могат да бъдат на тематики като рибки, цветя, пеперуди, мартенички и т. н.

Всички събития от поредицата ще бъдат изцяло безвъзмездни, като в идващите два месеца клиентите на Kaufland Трошево ще могат да гледат едни от най-интересните заглавия от репертоара на Държавния куклен спектакъл.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР