Kaufland обогатява асортимента на собствената си линия бебешки дрехи Kuniboo

...
Kaufland обогатява асортимента на собствената си линия бебешки дрехи Kuniboo
Коментари Харесай

Kaufland обогатява асортимента си детски дрешки Kuniboo с нови сезонни предложения


Kaufland обогатява асортимента на личната си линия бебешки облекла Kuniboo с нови сезонни оферти. Дрехите Kuniboo са направени напълно от био памук, с мисъл и грижа за най-малките представители на фамилията. Обогатеният подбор на Kuniboo включва нови 39 сезонни продукта, измежду които клиентите на Kaufland могат да открият богато многообразие от цветни бебешки облекла и такъми.

Сред спомагателните сезонни оферти от марката са бебешки блузи с дълъг ръкав, жилетки, памучни гащеризони, ефектни рокли за девойки, панталони от първокачествен деним, меки пуловери и доста други.

Линията Kuniboo е направена от висококачествени материи, с грижа за най-малките, само че и с мисъл за околната среда. Дрехите се създават по строги критерии, като за всеки продукт са употребявани нишки от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**. Продуктите са създадени при щадящи околната среда условия и са тествани в самостоятелни лаборатории и институти.

Kaufland се включи и в световната акция Greenpeace-Detox на интернационалната организация Greenpeace, с което поддържа избягването на рискови химикали и съблюдаването на значимите екологични и обществени стандарти на индустриалните условия. Затова всеки продукт е в комфортна опаковка, основана с грижа към природата, която разрешава на потребителите да се убедят във високото качество на продуктите още преди самата покупка.

За опаковките са употребявани сертифицирани по стандарта FSC*** хартия и картон, вместо пластмаса. Това е в следствие от поредната политика на компанията да понижи потреблението на пластмаса до 2025 година и да подсигури на 100% рециклируемостта на пластмасовите опаковки на личните марки артикули.

Марката Kuniboo беше показана от Kaufland през 2018 година, като досега предлага 130 непрекъснати продукта, чийто брой ще нараства през 2019 година Дрехите от линията могат да бъдат открити във всички търговски обекти на Kaufland в страната. Сред най-търсените оферти на марката са бодита с пай и дълъг ръкав, следвани от блузки и панталонки.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР