Kaufland лансира първата си собствена козметична линия bevolа. С абсолютна

...
Kaufland лансира първата си собствена козметична линия bevolа. С абсолютна
Коментари Харесай

Kaufland лансира собствена козметична марка


Kaufland стартира първата си лична козметична линия bevolа. С безспорна гаранция за еднообразно качество на всички пазари, линията, създавана по немски стандарти и съдържаща над 100 продукта, навлиза от 3 седмици в магазините на веригата в цяла Европа, а от през вчерашния ден към този момент е с формален старт и в България.

„ Интересът от потребителите към bevola надмина упованията ни. Новата ни марка се радва на извънредно внимание. Bevola е основана да се грижи за цялото семейство и за всеки вид кожа – дамска, детска и мъжка - с високо качество и без двоен стандарт, без значение за кой район е предопределена ", разяснява Стела Първанова, търговски шеф на Kaufland България.

В името на марката няма заиграване с някаква символика. То е точно подбрано по този начин, че да е елементарно за изговаряне и запомняне на другите езици в Европа, разясни още за " Мениджър Нюз " Стела Първанова.

Портфолиото на Bevola  покрива изцяло потребността да напазаруваш бързо и от едно място всичко належащо за персоналната хигиена и хубост на всеки от фамилията, с обезпечено качество на налични цени. За дамите, линията съдържа особено приспособени към всеки вид кожа артикули от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия натъртва на артикули за лице и тяло, съобразени напълно с характера на мъжката кожа.

За най-малките представители на фамилията марката предлага необятен набор от артикули – от специфична грижа за бебешката кожа с артикули, създадени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и дестилат от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и извънреден бебешки сапун.

Всички артикули с марка bevola са дерматологично тествани.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР