Kaufland България започва третото издание на платената си практикантска програма

...
Kaufland България започва третото издание на платената си практикантска програма
Коментари Харесай

Кауфланд стартира платени летни стажове за ученици в 24 града


Kaufland България стартира третото издание на платената си практикантска стратегия за възпитаници, завършващи междинното си обучение. Тази година тя обгръща 35 от хипермаркетите на веригата в 24 града в страната. Единствените условия към претендентите са да имат навършени 18 години, интерес към предизвикателната и динамична сфера на модерната търговия и упоритост да бъдат част от екипа на компанията водач в бранша у нас.

Всеки искащ да взе участие, може да кандидатства с настояща автобиография до 6 юли. Програмата ще се организира от 23 юли до 10 септември 2018 година като на всеки практикант компанията предлага атрактивно заплащане, гъвкаво работно време и опция да натрупа опит и познания от едни от най-хубавите експерти в тази сфера у нас и в Европа.

„ Като топ работотдател за нас е безспорна отговорност да създадем положителни и конкурентни благоприятни условия и условия за идващите генерации, които да избират България за своята сполучлива кариера. Наша задача е да споделяме високите стандарти и положителните бизнес практики с младите гении, тъй като това е преимущество както за тях като начинаещи, които търсят стойностно място за развиване, по този начин и за фирмите, които построяват мощни екипи “, показа Виктор Фачев, шеф Човешки запаси в Kaufland България.

Като част от програмата това лято практикантите ще имат опция да схванат от първа ръка, със съдействието на наставник, по какъв начин действат процесите в комерсиалната верига, както и да научат и ползват интернационалните практики в областта на търговията и връзката с клиенти. След сполучливо привършване на програмата най-мотивираните участници ще имат опцията да станат непрекъсната част от екипа на Kaufland България.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР