Kaufland България започва стратегическо партньорство с Noble Graphics след проведен

...
Kaufland България започва стратегическо партньорство с Noble Graphics след проведен
Коментари Харесай

Kaufland избра Noble Graphics за творческа агенция

Kaufland България стартира стратегическо партньорство с Noble Graphics след извършен конкурс.

Агенцията ще обезпечава креативна поддръжка за маркетинговите връзки на компанията в България. Задълбочен взор върху марката Kaufland и разбор на представянето й на българския пазар са били главен определящ фактор при избора й, оповестяват от компанията. 

„ Kaufland България декларира все по-активното си наличие както с имиджови, по този начин и с продуктови рекламни акции, направени в България и ориентирани към потребностите на клиентите. Вярваме, че с подобаващ креативен сътрудник като Noble Graphics ще подчертаем позицията си на динамичен и съвременен водач, който не просто приказва на българския консуматор, а основава прекарване и добавена стойност в неговото всекидневие “, разяснява Катерина Ушева, шеф направление „ Маркетинг “ в Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

„ За нас е извънредно значимо, че от Kaufland ни се довериха и ще разчитат на нас за хрумвания освен в региона на рекламата, само че и за стратегическото развиване на техния бизнес в страната. Мащабът и смисъла на тяхната активност са спомагателен тласък за профисионалните ни упоритости “, показа Марсел Леви, креативен шеф и сътрудник в Noble Graphics.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР